Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: CSN söker en Kontorschef i Eskilstuna/Linköping.

CSN söker en Kontorschef i Eskilstuna/Linköping. 02 jul 2014 21:00 #49872

  • btbsilent
  • btbsilent's Avatar
För att på effektivt sätt kunna möta våra kunders behov har CSN specialiserat verksamheten, vilket innebär att vi har en renodlad utbetalnings- respektive inbetalningsverksamhet. Kontoret i Eskilstuna/Linköping är ett av fyra kontor inom CSN:s utbetalningsavdelning. På kontoret arbetar ca 90 personer med bland annat studiehjälp och studiemedel för studerande i Sverige och utomlands. Vi söker nu dig som vill ansvara för och utveckla kontorets medarbetare och verksamhet.

Arbetsuppgifter
Som kontorschef ingår du i utbetalningsavdelningens ledningsgrupp och ska bidra till avdelningens verksamhet, mål och resultat. Du ansvarar för hela kontorets arbetsmiljö, verksamhet, kompetensförsörjning, ekonomi och resultat. Du gör det genom att leda kontorets fyra gruppchefer i deras uppdrag. Du kommer att ha ett utvecklingsuppdrag, då du tar tillvara och förvaltar den drivkraft som finns hos medarbetarna för att utveckla verksamheten utifrån ständiga förbättringar.

I din roll är det viktigt att du har en god förmåga att kunna skapa dialog, förmedla och nå fram med budskap om vad och varför vi gör olika saker och att du på ett lyhört sätt lyssnar och tar med dig input in till avdelningsledningen. Du ska också uppmuntra till dialog och lärande på kontoret.

Kompetensprofil
För att lyckas i rollen krävs att du har en förmåga att samla och driva kontoret mot myndighetens mål och vision samtidigt som du kan prioritera, fatta beslut, delegera och följa upp.

Vi förväntar oss att du kan och vill inspirera, motivera samt leda verksamheten genom dina gruppchefer.

Du förstår att kommunikation är ett viktigt verktyg i din roll som ledare, kan förmedla budskap på ett öppet och pedagogiskt sätt samt är duktig på att ha en kontinuerlig dialog med dina chefer och medarbetare.

Du är van att överblicka och analysera det som händer i omvärlden för att möta framtidens krav för verksamheten. I din roll som kontorschef driver du verksamhetsutveckling utifrån ständiga förbättringar vilket kräver att du är kreativ, initiativtagande och utvecklingsinriktad. Som person är du trygg och har god självinsikt med hög personlig mognad. I ditt ledarskap är det viktigt att du är tydlig och att du har ett gott omdöme.

Du kan hantera Microsoft Officepaketet samt kommunicerar väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Vi förväntar oss att du arbetar aktivt för att skapa förutsättningar för en miljö som präglas av tillit, öppenhet, ansvar och förändringsvilja.

Bakgrund
Vi söker dig med högskoleexamen och som har jobbat som chef tidigare. Det är meriterande om du har varit chef över chefer och du därmed har erfarenhet av att leda genom andra.

Det är meriterande om du har erfarenhet av statlig förvaltning och samspelet mellan departement och myndighet.

Mer information
CSN strävar efter att vara en arbetsplats som präglas av olika bakgrund och kompetens som har betydelse för arbete, kvalitet och kundorientering.

Kontoret bedriver verksamhet i både Eskilstuna och Linköping och det är ett krav att du måste kunna närvara regelbundet på båda orterna. Stationeringsort är antingen Eskilstuna eller Linköping.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast efter överenskommelse. CSN tillämpar tidsbegränsade förordnanden för chefstjänster.

Mer information om tjänsten lämnas av avdelningschef Annika Fahlander, tfn 060-18 60 41. Fackliga kontaktpersoner är för SACO-S/CSN Catherine Malmborg, tfn 070-335 66 04 och för ST inom CSN Anneli Gårdbäck, tfn 031-60 78 19.

Ansökan med personligt brev, examensbevis och CV, ska ha kommit in senast den 14 juli till: Centrala studiestödsnämnden, Registrator, 851 82 Sundsvall. Märk ansökan med dnr. 2014-5311-4913. Du kan också ansöka via e-post, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Skicka ansökan: express.candarine.com/campaign/url/forward/5fd9fb01ce32
 

Välj kommun från listan