Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Två projektansvariga till projektenheten

Två projektansvariga till projektenheten 03 jul 2014 12:55 #49877

  • btbsilent
  • btbsilent's Avatar
Sundbybergs Stad söker en två projektansvariga till projektenheten i Sundbyberg

Du fokuserar på framtiden. Och är närvarande i nuet. Precis som vi.

Här på Projektenheten på stadsbyggnads- och miljöförvaltningen arbetar idag drygt 10 personer. Vi ansvarar för stora stadsbyggnadsprojekt, mark- och exploateringsfrågor, byggandet av infrastruktur och nya verksamhetslokaler. Förra året fick vi stolta ta emot pris som årets arbetsplats i Sundbybergs stad. Vi har de senaste åren ständigt blivit fler och nu ser vi fram emot att ta emot dig som vår nya kollega. Om du drivs av att bygga den goda staden tillsammans med alla som bor, jobbar och vistas här är du den vi söker. Två av våra stora stadsbyggnadsprojekt går nu in i ett nytt skede och vi förstärker därför organisationen med projektansvariga.

Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt.

Som projektansvarig kommer du att ansvara för att samordna och leda stadsutvecklingen inom ett geografiskt område.

Som projektansvarig för Ursvik ansvarar du för den fortsatta utbyggnaden av vår nya stadsdel i dialog med markägare, byggföretag och de medborgare som flyttar in vart efter. Du leder den grupp av medarbetare som är engagerade i Ursviks utveckling.

Som projektansvarig för Hallonbergen och Ör driver du områdesutvecklingen vidare utifrån det konst- och stadsutvecklingsprojekt, PARK LEK, som nyligen avslutats. Du leder det projektsekretariat som samordnar utvecklingen i området. Till sekretariatet kopplas olika kompetenser och resurser och det finns en stor möjlighet att ta tillvara lokala initiativ. Utvecklingen av nya bostäder och arbetsplatser ska ske på ett sätt där det också bidrar till att stärka sociala processer i områdena.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att leda externa samarbetsgrupper och samordna ett antal projektledare och medarbetare internt i organisationen. Parallellt pågår planarbete, programarbete för kommunal service, utbyggnad och utvecklingsprocesser inom våra olika kommunala verksamheter. Ditt jobb är att samordna detta, säkerställa att det finns resurser för varje del av processen och främja synergieffekter mellan olika processer. Du rapporterar till styrgrupp och politik. Du skapar nätverk och lär av andra stadsutvecklingsprojekt. De som bor i områdena idag är naturliga samtalspartners vilket gör att en del arbetstid är förlagd till kvällar och helger.

Vi vill att du har minst 5 års erfarenhet av att leda komplexa projekt och utvecklingsprocesser med inriktning på stadsutveckling och områdesförnyelse. Du har adekvat högskoleutbildning för uppdraget. I ditt ledarskap tar du tillvara de kompetenser som finns i din projektorganisation, i stadens övriga verksamhet och i områdena. Du har hög integritet och vågar arbeta innovativt och nyskapande för att utveckla en stad som är attraktiv både nu och i framtiden.

Befattningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Ansök senast den 25 augusti. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan!

För mer information om Ursvik se www.ursvik.se

För mer information om Hallonbergen och Ör och PARK LEK se www.parklek.com

ANSÖK HÄR: express.candarine.com/campaign/url/forward/2c85052f264a
 

Välj kommun från listan