Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: RMV söker en Kommunikatör

RMV söker en Kommunikatör 29 aug 2014 12:00 #50218

  • btbsilent
  • btbsilent's Avatar
RMV söker en Kommunikatör

RMV är inne i en positiv utvecklingsfas där förstärkning av kommunikations- och utvecklingsgruppen för närvarande pågår. Som kommunikatör kommer du att få en nyckelroll där du deltar i arbetet med att utveckla den interna och externa kommunikationen inom verket.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta både operativt och strategisk inom bl.a med kommunikationsplanering, verkets webbplatser, bevaka och informera om för RMV relevanta utredningar, pressdebatter, välja kanaler för informationsspridning både externt och internt, - skapa och upprätthålla goda mediakontakter, producera informationsmaterial, göra reportage, skriva artiklar m.m.

Din bakgrund och egenskaper

Vi söker dig som:
• Är en god skribent och van att anpassa budskap efter målgrupp
• Har goda kunskaper i webpublicering, bildbehandling och layout
• Har relevant akademisk utbildning eller motsvarande kunskaper
• Har god erfarenhet av att tala inför grupper
• Goda kunskaper i officepaketet, webpubliceringsverktyg, indesign och photoshop

RMV lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har drivkraft och är initiativrik. Vidare har du lätt för att skapa goda långsiktiga relationer med olika samarbetspartners. Slutligen har du mycket god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning om 6 månader tillämpas generellt inom RMV.

Jämställdhetsperspektiv och mångfaldsfrågor ska integreras i den löpande verksamheten och vi vill även ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etniskt och kulturell mångfald tillför.

För mer information är du välkommen att kontakta kommunikations- och utvecklingsdirektör Ingela Dahlin på tfn 08-441 76 14. Fackliga företrädare är för Saco är Maritha Torkildsen Nilsson, tfn 013-2521 27 och för Fackförbundet ST Marie Ekman, tfn 08-441 76 19.

Välkommen med din ansökan och meritförteckning senast den 17 september märkt med diarienummer X14-90105. Du skickar handlingarna till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller till Rättsmedicinalverket, Box 206, 101 24 Stockholm. Betyg och övriga handlingar tas med vid eventuell intervju.

ANSÖK HÄR: express.candarine.com/campaign/url/forward/49a57e4a53b0

Välj kommun från listan