Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Samhall söker en Business Controller i Stockholm.

Samhall söker en Business Controller i Stockholm. 04 sep 2014 11:03 #50242

  • btbsilent
  • btbsilent's Avatar
BEFATTNING: Business controller

PLACERING: Stockholm city

Samhall söker just nu en business controller till huvudkontoret i Stockholm. Tjänsten är placerad direkt under ekonomidirektören, på ett bolag som omsätter ca 7 miljarder och har ca 23000 anställda.

UPPDRAGET
Som business controller har du stort ansvar för resultatrapportering och finansiell uppföljning, budget, analys och prognosarbete. Du är ekonomidirektörens högra hand och kommer i högsta grad att vara delaktig i att ta fram och presentera analyser och rapporter för bolagets ledningsgrupp och styrelse. Tillsammans med andra controllers i bolaget driver ni aktivt en utveckling och förbättring av våra processer, verktyg och rutiner.

FÖRVÄNTNINGAR
För att passa in i rollen behöver du förutom ett starkt driv och engagemang, vara mycket analytisk, kommunikativ och ha lätt för att ta till dig information. Det krävs att du har förmåga att prioritera ditt arbete samt är flexibel och kan anpassa dig till ledningens/ekonomidirektörens behov och stöd.

Vi behöver dig som har:

- Omkring fem års relevant arbetslivserfarenhet som gjort att du skapat dig grundlig förstående för finansiell analys, planering och uppföljning.
- Högskoleexamen i ekonomi
- Framgångsrikt drivit utvecklingsprojekt där du resonerat kring aktuella frågor på en analytisk och hög nivå.
- Erfarenhet av bearbetning av data samt är mycket kunnig användare av Powerpoint och Excel.

Det är även en fördel om du har erfarenhet från tjänsteproducerande branscher.

ERBJUDANDE
Samhall erbjuder dig ett spännande uppdrag där du ges möjlighet att vara i händelsernas centrum i ett stort bolag och kommer därför lära dig otroligt mycket. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter inom Samhall.

När du väljer att jobba hos oss bidrar du dessutom till kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta samt ett Sverige där alla ses som en tillgång på arbetsmarknaden

INTRESSEANMÄLAN
Din intresseanmälan gör du snarast via www.source-hr.se, dock senast den 14 september. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Ulrika Berglund på SOURCE, 0708-139157. Rekryteringen är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.


Skicka ansökan: express.candarine.com/campaign/url/forward/fa56ce24ff26
 

Välj kommun från listan