Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Tech Data söker en Team Leader i Stockholm.

Tech Data söker en Team Leader i Stockholm. 15 sep 2014 21:26 #50303

  • btbsilent
  • btbsilent's Avatar
Letar du efter en ny utmaning och vill arbeta hos Sveriges ledande IT-distributör? För rekrytering till Tech Data söker vi en Team Leader Ship & Debit.

Tech Data kan erbjuda en internationell arbetsplats och en dynamisk miljö med många kontaktytor. Tjänsten, som är på heltid, är placerad i moderna och trevliga lokaler i Lunda, Spånga, nära till kommunikation.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan.

Arbetsuppgifter

Som Team Leader Ship & Debit arbetsleder du ett team på 6 personer. I din roll ingår att coacha medarbetarna och att hålla utvecklingssamtal. Du tillhör ekonomiavdelningen och rapporterar till S&D Manager.

Din roll kommer att vara operativ och du arbetar med kravställning och uppföljning av leverantörer. En viktig del i din roll är att kontrollera priser och rabatter. Du är även ansvarig för avstämningar samt bokar kreditnotor. Vidare arbetar du med godkännande av leverantörer och leverantörsavtal samt skapar fakturaunderlag till leverantörer.

I din roll ingår att bidra till att säkerställa att interna processer följs samt bidra till att existerande rutiner utvecklas.

Utbildning / Erfarenhet

Du som söker har några års erfarenhet av närliggande tjänst och det är meriterande med en utbildning, gärna kandidatexamen i ekonomi. Du har vana att leda andra, gärna erfarenhet av personalansvar och har en god förmåga att få med dig andra. Du trivs att arbeta administrativt och har en god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Erfarenhet från SAP samt goda kunskaper i Excel är något vi värderar i denna rekrytering.

För att lyckas i rollen har du en god organisationsförmåga, är stresstålig och pålitlig. Du är en självständig teamspelare som är driven och visar initiativ. Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift obehindrat.


Skicka ansökan: express.candarine.com/campaign/url/forward/fed43f018ee4
 

Välj kommun från listan