IT-Support forum

56
2
Hejsan!

Sitter och bygger lite på mitt IT-support forum. Om ni har några tankar om vad man kan skriva om så hojta till.

https://www.jenkler.se/categories

Kul att fylla på med så mycket information som möjligt. Letar självklart efter nya partners och kunder 🙂
Jenkler IT AB - 073-731 76 64 - www.jenkler.se
9
Jag körde själv ett sådant forum på drivrutiner.net för flera år sedan. Mycket på grund av att jag besvarade mail från alla möjliga kunder angående hård/mjuk-vara. Tyvärr vill de kunder du har inom support idag besvära sig genom att använda google utan de som har behov vill att du åker hem till dem och ordnar problemen på plats. Något som it hantverkarna gör idag. När det gäller ett it support forum skulle jag föreslå du supportar endast en typ av hård/mjuk vara och blir bra på det. Helst någonting innan annan ger support på. Det finns mycket hård/mjuk vara idag som är nytt i Sverige. Kommer, bland annat, från Kina och Indien. Nej, jag tror du får tänka om lite där.
56
2
Jag kallar forumet för kunskapsdatabasen och den används nu av mig, partners och mina kunder. Detta är bara en tjänst som jag gör för att hjälpa till. Jag åker normalt ut till mina kunder och hjälper till på plats. Jag har hör många klagomål från olika håll gällande It hantverkarna så min känsla av dem är mycket oseriösa. För mig är det viktigt med 100% kundnöjdhet ;) Vi får väl se hur detta går men det har redan hänt en del. Bara att kämpa på.
Jenkler IT AB - 073-731 76 64 - www.jenkler.se
56
2
IT-hantverkarna känner man igen. Flera av mina kunder är gamla kunder till IT-hantverkarna. De tenderar att ha olika kompetensnivåer vilket vissa kunder får lida av :) Jag är dock bara glad för att få in mera kunder! När det gäller forumet så är det mest för kunskapsdatabas!
Jenkler IT AB - 073-731 76 64 - www.jenkler.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.