Söker en erfaren programerare/utvecklare som affärspartner.

1
Hej

Robin heter jag, är 31 år gammal och bor i Linköping. Jag är kunnig och utbildad inom biokemi och kroppen i övrigt. Träning/kost och entreprenörskap är mina stora passioner i livet och jag har ett eget företag (hälsofit.se) i vilket jag hjälper människor på detaljnivå hur det ska äta, träna och röra på sig för att antingen lägga på sig ren muskelmassa, eller hur de ska göra för att förbränna sin fettmassa utan att förlora sin muskelmassa. Jag har även skrivit en bok om ämnet (så håller du dig i trim, bränner fett och mår bättre, den vetenskapliga metoden).

För tillfället så håller jag, tillsammans med en väldigt duktig programmerare, på att utveckla mitt koncept från Hälsofit.se för göra det helt automatiserat samt så att det endast vänder sig mot personer som redan vet hur man styrketränar.

Slutprodukten som kommer komma ut är följande: En tjänst i vilket en gymmare kan knappa in värden från sig själv och vad deras målsättning (om de önskar bygga ren muskelmassa eller förbränna fettmassa) är, och sedan per omgående få ett kostuplägg levererat till sig.

I första anblick låter detta som vilken träningstjänst som helst, men så är inte fallet. Dessa upplägg är exakt kalibrerade i antal kalorier och vilken procentuell fördelning av kolhydrater, proteiner och fetter som personen ska äta. Uppläggen tar med alla de bra näringskällorna som finns ute på marknaden (sett från synpunkten att man vill utveckla sin kropp i maximal takt) , utelämnar de andra och anpassar sig helt efter individen i fråga. Både mina kunskaper och intervjuer med proffesionella kroppsbyggare ligger som grund till vad det är som håller på att skapas.

Visionen för företaget är stor, och ska bli en väletablerad tjänst på marknaden att använda sig av för alla de som går på gym och önska utveckla sin kropp (se bifogad affärsplan för mer info).

Just nu har jag och min utvecklare kommit till ett vägskäl. Han har nyligen fått barn, jobbar heltid och kan endast undanlägga några timmar i veckan åt detta, vilket får mig att skriva här. Förstående som min partner är så har han sagt att om jag finner någon bättre lämpad person som har mer tid, så ska jag köra på det, då han inte kan satsa på detta till 100% för tillfället.

Så om du är, eller känner någon som passar in på beskrivningen nedan och intresse finns, kontakta mig gärna så kan vi prata vidare.

Jag söker dig som är positiv, målinriktad och engagerad och skulle vilja ta dig an detta projekt med mig. Det kommer inte att var tal om någon lön, utan den gemensamma målsättningen ska vara att göra en sån bra produkt som mölligt, och så snabbt som möjligt få ut den på marknaden (Mycket av jobbet är redan gjort, och konceptet behöver endast finjusteras vidare). Du ska vara väldigt kunnig inom programering, databashantering och datautveckling. Och även i ett senare skede kunna utveckla en App för detta koncept.

Ett stort plus om du är tränings- och kostintresserad samt om du skulle bo i Östergötland, men det inte ett krav. Så länge den gemensamma målsättningen finns, att göra någonting stort av detta, i kombination med superba datakunskaper så kommer vi komma väldigt långt.

Vänligen Robin

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.