Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Bilregister och fordonsuppgifter App

Bilregister och fordonsuppgifter App 19 jun 2018 08:29 #57242

Hej!

Vi på FordonFinans arbetar just nu med att utveckla en egen Andoid App som avser att användas för att ta fram biluppgifter och fordonsinformation via API från diverse leverantörer av dylik information. Om du vill läsa mer om denna typ av information kan du läsa det på vår sida där vi tar upp tjänster och leverantörer av biluppgifter och hur man kan kolla upp en bil och vem som äger bilen. Det är denna form av uppgifter som appen är tänkt att delge.

Det vi skulle behöva hjälp med är att utveckla denna appen eftersom vi saknar de ingående kunskaper i hur man utvecklar denna typ av andoid appar. Jag söker därav med ljus och lykta efter en driven entreprenör som kan hjälpa oss att ta fram en sådan typ av app. Du får gärna skicka ett PM eller höra av dig via vårt kontaktformulär på hemsidan www.fordonfinans.se om du tror att du skulle kunna vara rätt för jobbet.

Vänligen
Christian Lagström
FordonFinans i Sverige
FordonFinans.se - Lån och försäkringar till din bil

Bilregister och fordonsuppgifter App 05 dec 2018 15:41 #58622

Hej Christian

Det kan vi gärna hjälpa er med. Vi på Crossplatform är experter på just mobilutveckling och våra projekt ger en Android & iOS-app samtidigt (med Xamarin / React-Native).

Hör gärna av dig så kan vi diskutera möjligheterna

Thomas Hagström
+46730477252
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 

Välj kommun från listan