Bilregister och fordonsuppgifter App

6
Hej!

Vi på FordonFinans arbetar just nu med att utveckla en egen Andoid App som avser att användas för att ta fram biluppgifter och fordonsinformation via API från diverse leverantörer av dylik information. Om du vill läsa mer om denna typ av information kan du läsa det på vår sida där vi tar upp tjänster och leverantörer av biluppgifter och hur man kan kolla upp en bil och vem som äger bilen. Det är denna form av uppgifter som appen är tänkt att delge.

Det vi skulle behöva hjälp med är att utveckla denna appen eftersom vi saknar de ingående kunskaper i hur man utvecklar denna typ av andoid appar. Jag söker därav med ljus och lykta efter en driven entreprenör som kan hjälpa oss att ta fram en sådan typ av app. Du får gärna skicka ett PM eller höra av dig via vårt kontaktformulär på hemsidan www.fordonfinans.se om du tror att du skulle kunna vara rätt för jobbet.

Vänligen
Christian Lagström
FordonFinans i Sverige
Fordon Finans Tidningen
3
Hej Christian Det kan vi gärna hjälpa er med. Vi på Crossplatform är experter på just mobilutveckling och våra projekt ger en Android & iOS-app samtidigt (med Xamarin / React-Native). Hör gärna av dig så kan vi diskutera möjligheterna Thomas Hagström +46730477252 [email protected]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.