BOKFÖRINGSKURS SÖKES!

14
Hej.

Bokföringskurs sökes i Göteborg alt max 10 mil utanför Göteborg

Jag skulle vilja gå en bokföringskurs i sommar. Helst nu i juni. Jag har sökt på nätet men hittade bara kurser som antingen redan har börjat eller drar igång i höst. I höst är det försent att gå en sådan kurs.

Vet du någon kurs i eller utanför göteborg nu i sommar? Eller vet du vart jag kan vända mig för att få reda på vart en sådan finns?

Tack för svaren 🙂
11
[quote author=joline_svensson link=topic=2417.msg9278#msg9278 date=1180547294][br]Hej. [br][br][b]Bokföringskurs sökes i Göteborg alt max 10 mil utanför Göteborg[/b][br][br]Jag skulle vilja gå en bokföringskurs i sommar. Helst nu i juni. Jag har sökt på nätet men hittade bara kurser som antingen redan har börjat eller drar igång i höst. I höst är det försent att gå en sådan kurs.[br][br]Vet du någon kurs i eller utanför göteborg nu i sommar? Eller vet du vart jag kan vända mig för att få reda på vart en sådan finns?[br][br]Tack för svaren :)[br][/quote][br][br][color=green][b]Om du kan ta dig till huvudstaden, är du välkommen på denna kurs vecka 26.[/b][/color][br][br][b]Välkommen till vår bokföringsutbildning![br]Bokföring I - Grundkurs[/b][br]Bokföring I är det första steget i vårt bokföringsprogram. I denna nybörjarkurs krävs inga förkunskaper. Kursen behandlar alla delar av bokföringsarbetet.[br]Kursen ger dig grundläggande kunskaper i bokföring samt hur man praktiskt använder dem i företaget. Du behöver inte ha några förkunskaper. Även om företaget har sin bokföring upplagd på data är det viktigt att kunna grundprinciperna i bokföring. Genom praktiska övningar lär vi oss att arbeta med grundbok och huvudbok samt går igenom resultaträkning och bokslut.[br]För vem?[br]Kursen vänder sig till dig som är nybörjare och vill lära dig bokföring.[br]Pris?[br]  9.990 kr per person.[br]  Kom fyra betala för tre![br]  Boka senast 2007-06-05 och få 900 kr rabatt![br]Kursinnehåll[br]  Redovisningens begrepp och kontoslag[br]  Redovisningssystemets uppbyggnad - BAS-konceptet[br]  Kontoplanen BAS 2005[br]  Löpande bokföring och verifikationer[br]  Vanligt förekommande affärshändelser[br]  Redovisning av personalens lön, sociala avgifter & skatt[br]  Redovisning av moms[br]  Avstämning av konton[br]  Skattedeklaration och inbetalning till skattekonto[br]  Bokföringssystemet, redovisningssed, Bokföringslagen[br]  Avskrivningar och andra periodiseringar[br]  Tillämpningar i standardprogram för redovisning[br]  Genomgång av affärshändelser i SPCS Administration 500[br]Bokföring I - Grundkurs[br]När?[br]Kurserna hålls veckovis, måndag - fredag, kl. 09-16.[br][b]Kurstider för 2007[br]  vecka 26[br]  vecka 34[br]  vecka 38[br]  vecka 42[br]  vecka 47[br]Var?[br][b][list][br][li]  Stockholm[/li][br][li]  Sollentuna[/li][br][li]  Kista[/li][br][/list][/b][br]Grupper?[br]  Minst 10 deltagare per kurstillfälle, max 18 st.[/b][br] [br]Bokföringsprogram?[br]  SPCS Administration 500[br][br]http://www.bolagssupporten.se/bokforingskurser.html
Mvh
Daniel
websupporten.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.