Återförsäljare av datorer

10
Jag har precis startat företag och jag har en hemsida under uppbyggnad. Jag söker återförsäljare av datorer. Om du är intresserad av att sälja mina datorer, skriv!

www.wizcomputers.fw.nu (sidan är under uppbyggnad, det mesta fungerar inte)

OBS! Datorerna på hemsidan är absolut inte de enda datorerna jag säljer, jag lägger till fler efter hand.
205
1
Nyfiken undrar: varför den udda adressen (...fw.nu)?
10
Bara på grund av att jag ville börja med en gratis domän. .fw.nu är gratis. Men jag ska byta .se sen...
1616
4
En .se-domän är inte särskilt dyr. Runt 100-200kr.[br]Bättre att börja i rätt ända från början så slipper du hänvisa om kunderna till att komma ihåg en ny adress.[br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[/b]
Må väl!
355
1
har en kollega som säkerligen skulle vara intresserad.[br]Vilka datorer är det du vill ha ut på marknaden?[br]Vilken advance hade du tänkt dig och hur låter affärsidén?[br]Ooops!!! :o[br]Ser nu att jag kanske skulle kunna hjälpa dig med e-butik också.
10
[quote author=webbgbg.se link=topic=2469.msg9635#msg9635 date=1182082717][br]har en kollega som säkerligen skulle vara intresserad.[br]Vilka datorer är det du vill ha ut på marknaden?[br]Vilken advance hade du tänkt dig och hur låter affärsidén?[br]Ooops!!! :o[br]Ser nu att jag kanske skulle kunna hjälpa dig med e-butik också.[br][/quote][br][br]Jag har aldeles precis startat företaget och jag har inte sålt till någon än. Jag skulle verkligen behöva en E-butik eftersom jag inte har någon hemsida än. Min affärsidé är att köpa in komponenter och bygga datorer själv. Jag kan bygga alla slags datorer. I alla prisklasser.
2360
37
Det kan vara bra att skydda ett namn med både  .nu  och .se och ev. mer om man planerar utanför Sverige. För egen del har jag en så länge 2 själv.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
355
1
[quote]En .se-domän är inte särskilt dyr. Runt 100-200kr.[br]Bättre att börja i rätt ända från början så slipper du hänvisa om kunderna till att komma ihåg en ny adress.[br][/quote][br]Helt riktigt som Mojo skriver. Bäst att börja i rätt ända. Tror jag kan fixa en -ebutik du kan prova gratis några månader.[br]Den största kostnaden för dig kommer, med stor sannolikhet, att bli marknadsföringen. Det är många som slåss om att sälja datorer plus datordelar idag på internet.
10
[quote author=webbgbg.se link=topic=2469.msg9766#msg9766 date=1182575709][br][quote]En .se-domän är inte särskilt dyr. Runt 100-200kr.[br]Bättre att börja i rätt ända från början så slipper du hänvisa om kunderna till att komma ihåg en ny adress.[br][/quote][br]Helt riktigt som Mojo skriver. Bäst att börja i rätt ända. Tror jag kan fixa en -ebutik du kan prova gratis några månader.[br]Den största kostnaden för dig kommer, med stor sannolikhet, att bli marknadsföringen. Det är många som slåss om att sälja datorer plus datordelar idag på internet.[br][/quote][br]Jo, det är klart... Men jag hade inte tänkt använda den nuvarande hemsidan till att sälja på. Jag ville bara ha något ställe där jag kunde visa upp produkterna. Jag ska ju ändå ha en e-butik sedan...[br]Jo, marknadsföringen kommer att bli dyr. Jag måste annonsera mycket så att folk hittar mig.[br][br]Det vore väldigt snällt om jag kunde få lite bra tips. Som sagt så har jag precis startat företaget. Jag har aldrig gjort något liknade innan så jag vet inte så mycket.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.