Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer

Styrelsemöte - dagordning gratis mall

Dela artikeln
fredag, 26 oktober 2012 0

styrelsemöteDokumentmallen "Dagordning för styrelsemöte" används som ett schema för styrelsemötet, som fastställer vilka ämnen och ärenden som ska diskuteras under styrelsemötet samt i vilken ordning.

På ett styrelsemöte diskuteras och presenteras vanligen exempelvis ekonomin i bolaget och övriga aktuella frågor. Dokumentmallen innehåller förslag på mötespunkter som med fördel kompletteras med företagsspecifika punkter. Dagordning för styrelsemöte används med fördel tillsammans med dokumentmallarna kallelse till styrelsemöte och styrelsemötesprotokoll.

Mallen dagordning för styrelsemöte är helt gratis.

Ladda ner gratis mall för dagordning för styrelsemöte

Ladda ner gratis mall dagordning för styrelsemöte (Word)

 

Ladda ner mallen

 

Notis: När du vill spara mallen dagordning för styrelsemöte för att ladda upp eller mejla till någon, så rekommenderar vi att du laddar ner något av följande gratisprogram: CutePDF-Writer eller PDF-creator(En ny skrivare kommer att synas när du installerat och väljer att skriva ut genom att trycka på knappen "skriv ut" i mallen. Nu kan du spara filen som en pdf på din hårddisk. Originalfilen du laddat ner ovan sparar du på din dator tills nästa gång du ska använda den.)

Adobe readerHär kan du ladda ner den senaste versionen av Adobe reader. (Gratismallen dagordning för styrelsemöte fungerar bäst i den senaste versionen.)

Senaste nytt

 

Välj kommun från listan