Startsida
av Redaktionen
Redaktionen
Författare på Foretagande.se i Älmhult
91 foruminlägg
1323 artiklar
Skippa pappret i år!

Visste du att endast 1 av 10 företag lämnade in sin årsredovisning digitalt förra året? Det många inte heller vet är att det är lättare än man tror att själv upprätta sin årsredovisning utan extern hjälp. Med edeklarera.se tar det ofta inte mer än 10 minuter. Digital inlämning underlättar både för myndigheter och dig som företagare eftersom det är både snabbare och säkrare. Du slipper brev, frimärken och papper och får en kvittens direkt efter inlämning.

Fördelar med att lämna in digitalt

  • Minska risken för manuella fel
  • Det går snabbare och är säkrare
  • … och bäst av allt, du slipper pappret!

Digitala årsredovisningar för aktiebolag

Som ett av endast nio leverantörer som erbjuder digitala årsredovisningar är vi anpassade för småföretag (enligt K2-regelverket). Med vår moderna tjänst slipper du månadskostnader och registrering. Genom edeklareras lösning för att lämna in din årsredovisning online kan du enkelt importera din bokföring från ditt bokföringsprogram och komma igång direkt. Gör som våra tusentals nöjda användare och få fördelarna med att lämna in digitalt.

Med vårt program slipper ni oroa er över eventuella summeringsfel eller obalans orsakat av exempelvis ej bokförd skatt. Vi kontrollerar även att allt blir korrekt uppställt samt att alla nödvändiga/obligatoriska delar, noter och kommentarer inkluderas i enlighet med regelverk och årsredovisningslagen. Tillsammans med detaljerade instruktioner, förklaringar och hjälpsam support kan alla företagare på egen hand enkelt upprätta och lämna in sin digitala årsredovisning till Bolagsverket.

Så fungerar det

  • Importera din bokföring eller fyll i dina siffror manuellt
  • Kontrollera dina siffror och lägg till eventuella noter
  • Spara din årsredovisning och låt hela styrelsen signera den efter årsstämman
  • Ladda upp din årsredovisning till Bolagsverket genom edeklarera.se. Inlämnaren skriver under fastställelseintyget på Bolagsverkets hemsida med elektronisk signatur, t.ex. BankID

Om edeklarera.se

En onlinetjänst som förenklar upprättandet av årsredovisningar och inkomstdeklarationer för digital inlämning till Bolagsverket och Skatteverket.

Prisvärt och helt utan månadsavgifter. Importera bokföringen enkelt från ditt bokföringsprogram.

Vi bidrar till en hållbar omställning från papper till digital hantering. Vårt mål är att ingen ska behöva använda papper för redovisnings- och bokslutsarbetet.

Läs mer om digital årsredovisning

Visa kommentarer 0
Du måste registrera dig som medlem för att skriva en kommentar.. för att registrera dig som medlem.