Webbutik med dator- och mobilkomponenter (iPhone)

1
Bolaget har funnits sedan 2009 och är verksamt inom e-handel sedan hösten 2010. Webbutiken säljer i dagsläget reservdelar till bärbara datorer, stationära datorer och till mobiltelefoner (framförallt till iPhone.) Nätbutiken var en av de första i Sverige att erbjuda reservdelar till iPhone direkt till slutkund. Bolaget har tidigare bedrivit reparationer av datorer och reparerar idag i huvudsak iPhones.

Försäljning och administration sköts i ett komplett e-handelssystem som går att bygga på och utveckla efter behov. Avtal finns med Posten AB som ger billigare fraktavgifter och möjlighet till egen utskrift av fraktsedlar. Går att exportera order från webbutik till Postens fraktsystem.
Sedan starten 2010-09-06 till 2011-08-01 har siten haft nästan 180 000 sidvisningar och runt 16 000 besökare från 311 olika svenska städer. Exakta siffror från Google Analytics ges till seriösa köpare.

Nätbutiken har ett starkt varumärke och produkterna finns omskrivna på flera hemsidor och forum som varje månad genererar många sidvisningar och besökare.

Näthandeln omsätter cirka 0,2 mkr och är lönsam med potential att kunna utvecklas vidare till betydligt större omfattning. En köpare kan med rätt satsning bygga upp omfattande e-handelsverksamhet.

Vad som ingår:
Webbutik med runt 450 artiklar.
Komplett kundregister ingår med runt 350 kunder.
Varulager för runt 50 000
Domännamn ”.se” och ”.com”
Logotype
Varumärke

Bolaget passar perfekt till dig som tänkt starta något inom IT vare sig det är webbshop eller liknande och vill ha ett etablerat namn som har kunder i hela Sverige.

Anledningen till försäljningen är ett nytt stort projekt som gör att jag inte har tid att driva verksamheten längre.

Försäljning kan ske såväl av bolag som inkråm. Säljaren är flexibel beträffande affärsupplägg om seriös köpare visar intresse.

Kontakta oss genom att skicka meddelande via Företagande.se eller svara på tråden och uppge mail/tel - så skickar vi ytterligare information.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.