E-handel – Omsättning, +150.000kr/mån

1
Till försäljning är en unik e-handelsgalleria med två populära webbbutiker och en prenumerationstjänst. Verksamheten är inriktad på försäljning av hygien, intim och skönhetsprodukter och har en kundstock på cirka 8000 kunder (varav 300 är aktiva prenumeranter via vår prenumerationstjänst Rakbladsklubben.se). Vi har en stor del återkommande kunder via Rakbladonline.se/Badrumsskåpet.se som i snitt handlar 3-4 gånger per år då produkterna vi säljer där är förbrukningsvaror (rakblad, rakgel, borsthuvuden, deo osv).

Vi är återförsäljare av en rad kända varumärken som Gillette, L'Oreal, Oral-B, Clarins, Elizabeth Arden, RFSU etc och köper endast från auktoriserade återförsäljare inom EU.

Försäljningen låg under 2013 på i snitt 105,572kr/månad och nu under 2014 växer det kraftig där vi slog försäljningsrekord i januari (157,000kr ex.moms). Därtill har vi vår prenumerationstjänst Rakbladsklubben.se som genererar mellan 20-25.000kr/månad.

Ser man till försäljningen genereras 50% från organisk trafik och befintlig kundstock och 50% från betald trafik.

Vi har fokuserat på tillväxt och inte tagit ut någon lön utan återinvesterat allt i plattformen och annonsering för att bygga upp kundstocken som bevisligen består av nöjda och därmed återkommande kunder (över 9 av 10 i kundnöjdhet hos Prisjakt exempelvis).

Vill köparen börja ta ut lön är kundstocken nu så pass stor och aktiv samtidigt som vi tagit de stora kostnaderna för utveckling av plattformen så kostnaderna går att sänka betydligt. Verksamheten kräver ett minimalt lager (vi har idag cirka 8m2) och går enkelt att inhysa i hemmet för att spara in på lokalkostnad där vi idag betalar 4500kr/mån.

Konverteringsgraden i våra butiker ligger på över 8% vilket är högt över branchindex (4%).

Jag och min sambo får tillökning nummer 2 i familjen och behöver nu frigöra kapital för husköp och väljer därför efter mycket övervägande att sälja den här verksamheten som jag byggt upp från 0kr till 150.000kr/mån på drygt 2år.

Vi tror att du som köpare redan idag driver en närliggande verksamhet och kan dra nytta av skalfördelar, eller så är du väldigt nyfiken på e-handelsbranschen som stadigt växer och får här en utmärkt möjlighet att överta och driva en etablerad verksamhet med hundratals ordrar i veckan med möjlighet till löneuttag beroende på vilken strategi du har för verksamheten.

Vi säljer inkråmet bestående av:
-Butikerna Rakbladonline.se, Badrumsskåpet.se, Rakbladsklubben.se
-Komplett e-handelsplattform för webbutikerna Rakbladonline/Badrumsskåpet via Magento med integrering mot Klarna och Unifaun.
-Komplett plattform för prenumerationstjänsten Rakbladsklubben.se via Nordisk E-handel med integrering mot Klarna.
-Kundstock (cirka 7000 kunder)
-6500 nyhetsbrevsprenumeranter.
-Lager (inventeras vid försäljning, uppskattat inköpsvärde på 100.000kr).
-Konton hos Google Adwords, Prisjakt, Pricerunner, Fyndiq, Google Analytics.
-Leverantörskontakter – cirka 20st.
-”Kom igång hjälp” - 20h.

Pris: 550.000kr eller bud.
3
Hejsan! Skulle du vilja kontakta mig på 0703015941. Jag är intresserad av eran verksamhet/Med vänlig hälsning, richard

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.