Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer

Tips på hur du höjer energin på ditt företag

Dela artikeln
torsdag, 24 april 2014 0

Johan SegerbergJohan Segerberg är Sales Manager på Key Solutions, Sveriges 2:a bästa arbetsplats (Great Place To Work 2014). Han vet vilka underverk en bra energi kan göra för företag. Här delger han sina hemligheter som höjer både ditt företag och dess energi:

1. Se till att vara den mest entusiastiska personen i rummet

Genom att vara entusiastisk kommer du att inspirera dina kollegor till att också vilja prestera, och på så vis kan energin på hela företaget höjas.

2. Ladda upp energin innan du går till jobbet

För att få en bra energi krävs det att du kan fokusera; genom att ha en process som gör att du kan koppla bort alla dina problem på jobbet kan energin höjas och du kan nå målet med att vara den mest entusiastiska personen i rummet.

3. Uppmuntra dina medarbetares framsteg

Oavsett om framstegen är stora eller små bör de uppmärksammas. Fira allt som går att fira helt enkelt så kommer det att bli en bra stämning på jobbet som leder till hög energi och innovativa möten.

4. Dra med alla i en glad anda

Bygg upp stämningen. Ta in spännande saker i möteslokalen, ha rörelseövningar när ögonen börjar slockna och hör dig för hur andra mår och se till att de får ett leende på läpparna.

5. Ge mycket applåder

Inget höjer energin så som en riktigt bra applåd!

Välj kommun från listan