Erbjudande om gratis psykologkonsultation

1
1
Hej!

Vi är tre psykologstudenter som läser den 8:e terminen vid Stockholms Universitet. Vi ska precis sätta igång ett projektarbete där vi kommer att arbeta med att utveckla organisationer. Vi erbjuder en gratis möjlighet för er att med professionell hjälp undersöka och åtgärda problem som ni stöter på inom er verksamhet. Det kan vara sådant som svårigheter att få igång ett fungerande teamarbete eller svårförstådda brister i produktivitet och tillfredsställelse på arbetsplatsen. Vår ambition är att på kort tid optimera medarbetares välbefinnande och prestation i samklang med organisationens övergripande målsättning.

Ni bidrar med att ge oss möjlighet till studiebesök samt tid för intervjuer medan vi kostnadsfritt bidrar med vårt kunnande för en ökad förståelse för problem och svårigheter inom er organisation.

Tidigare projekt från Institutionen har varit väldigt uppskattade. Det har visats att små förändringar i organisationer ofta får stora positiva effekter. Detta är en unik möjlighet för er till professionell konsultativ hjälp som i vanliga fall är väldigt kostsam.

Vid intresse, hör av er så bokar vi in en tid för ett första besök.

Vi bifogar även information från vår kursledare där vårt projekt beskrivs mer ingående.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.