Hjälp med företagsnamn till nystartat bolag

4
Hej, jag har bestämt mig för att starta ett bolag som kommer syssla med följande;

Utbildning i navigation, båtkunskap, framförande av båt osv på konslult basis.
Båtcharter
Uthyrning av mig själv som skeppare/förare till andra bolag.

Dock så vill jag inte vara helt låst till detta heller i företagsnamnet då man inte vet om verksamhetsområdet i bolaget kommer förändras eller utökas inom något år.

Har dock fastnat helt i mina tankar angående företagsnamnet och när jag kommer på något så är det redan taget..... namnet eller en förkortning av namnet skall gå att registrera som domän (vara ledig)

Hoppas nu på eran hjälp till att komma på något bra  🙂
130
1
Frågan blir ju då om verksamheten kommer breddas inom båtvärlden eller om du funderar på något annat? Det är ju lite skillnad på att bredda med att sälja båtar mot att bredda med en tandläkarpraktik...  :D[br][br]Vill du att namnet knyter an mot din region eller fungerar "universella namn"?[br][br]Planeryd Marin? Det är ledig oxå...[br][br]André Jonsson[br]Variera Webbdesign[br][url=http://www.variera.se]www.variera.se[/url][br][br]Ps. Hör av dig om du behöver en hemsida Ds. :vissla
-------------
REKO heter egentligen André och driver REKO Webdesign

- Prisvärda hemsidor för företag och privatpersoner
- Personligt bemötande genom hela projektet
- Alltid fast pris
- Inga månadskostnader eller abonnemang

http://www.rekowebdesign.se
4
Universella namn går mkt bra.[br][br]Kan vara så att verksamhetet breddas utanför båtvärden, men det känns inte så troligt i dagsläget.
2066
2
Navcon, alt NavCon, domännamnet navcon.se är ledigt.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
1165
Mar Baltico (Östersjön på italienska)[br]Eystrasalt (Östersjön på Isländska)[br]Farol (Fyr på portugisiska)[br]Es(s)elhuvudet
4
[quote author=Jonathan link=topic=5710.msg27670#msg27670 date=1250939931][br]Navcon, alt NavCon, domännamnet navcon.se är ledigt.[br][/quote][br][br]Tyvärr är bolagsnamnet inte det....
2066
2
Kollade inte så långt. Den enda firma jag hittar är en enskild firma som heter "NAVCON NAVIGATIONAL CONSULTATION" samt en numera avregistrerad firma som hette "NAVCON".
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
4
[quote author=Jonathan link=topic=5710.msg27676#msg27676 date=1250941894][br]Kollade inte så långt. Den enda firma jag hittar är en enskild firma som heter "NAVCON NAVIGATIONAL CONSULTATION" samt en numera avregistrerad firma som hette "NAVCON".[br][/quote][br][br]Tror du att man kan få igenom det namnet då?
2066
2
Eventuellt, det beror på vilka områden det är registrerat inom. Bolagsverket hjälper gärna till även om de vägrar ge dig ett bestämt svar utan en riktig ansökan. Men om du gillar namnet ta med det som ett förslag i ansökan, du kan ha hur många alternativ som helst och det kostar inget extra. Det första förslaget som kan godkännas är det du får.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.