Nyhetsbrev

109
Nån som har några fräscha idéer om hur man kan utforma ett nyhets(e-)brev.
Helst vill jag såklart att mina kunder skickar mailet vidare till sina vänner o.s.v.
Är det någon som har någon kreativ idé om hur man kan få folk att verkligen göra detta?
http://www.plexiglasskivor.se
http://www.plast-tak.se
2066
2
Bara genom att ge dem en [b]riktigt[/b] bra anledning. Jag skulle i 99% klassa ett sådant brev som jag inte själv beställt som spam. Jag vidarebefordrar i princip bara bättre erbjudanden och bara till personer som jag vet är direkt intresserade av att köpa...
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
109
En energiinvestering i fastigheten med payback-tid kortare än ett år ÄR ett bättre erbjudande. [br][br]Jag skickar bara till befintliga kunder och andra som aktivt sökt information hos mej. Av de som jag av olika anledningar fått personlig kontakt med säger många spontant att de gärna tipsar sina bekanta (och i några fall vet jag att det också skett och givit merförsäljning).[br][br]Men att säga att man gärna tipsar är en sak och att verkligen göra det är en annan. Det är lätt att glömma bort bland allt annat i vardagen. Så det gäller att öka sannolikheten att så sker.
http://www.plexiglasskivor.se
http://www.plast-tak.se
822
48
[quote author=stefantall link=topic=7794.msg35633#msg35633 date=1285447470][br]En energiinvestering i fastigheten med payback-tid kortare än ett år ÄR ett bättre erbjudande. [br][/quote][br][br]Det är ju bra men säger inte mycket om du inte får med lite känslor. Ett dåligt erbjudande kan tom sälja mer än ett bra om texten är tilltalande så HUR du skriver är A och O. Vi har testat olika texter i vårt nyhetsbrev och öppningsfrekvens och klickfrekvens kan skilja på flera 100% genom att bara ändra några ord. Copywritern Krister Maxe har skrivit flera fantastiska artiklar här på sajten. Lägg en stund där så vet jag att du sparar in många timmar och ökar säljet en bra bit.[br]Ex[br][br][url=http://www.foretagande.se/tre-tips-som-raddar-ditt-nyhetsbrev-fran-papperskorgen/]Tre tips som räddar ditt nyhetsbrev från papperskorgen[/url][br][url=http://www.foretagande.se/5-tips-for-att-skapa-nyhetsbrev-som-dina-kunder-alskar/]5 tips för att skapa nyhetsbrev som dina kunder älskar[/url][br][url=http://www.foretagande.se/salj-fordelar-inte-egenskaper/]Sälj fördelar inte egenskaper[/url][br][br]Anders Frankel vet med vad han pratar om[br][url=http://www.foretagande.se/e-postmarknadsforing-7-tips-for-att-lyckas/]E-postmarknadsföring: 7 tips för att lyckas[/url][br][br]Ett sätt att få folk att tipsa andra kan ju va om ni ger någon form av provision. Eller kanske "går ni ihop 5 hushåll så får ni alla xx% rabatt".
2360
37
underskatta inte detta forum. Här skrivs mycket klokt. Visserligen i förkortad version. Själv sände jag iväg ett mail ang. förpackningspåsar som jag var intresserad av. Om de utfaller till belåtelse talar jag gärna om det.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
109
Fantastisk skärpa i inläggen kl 05:15 en söndagsmorgon!  :bravo
http://www.plexiglasskivor.se
http://www.plast-tak.se
822
48
[quote author=stefantall link=topic=7794.msg35640#msg35640 date=1285521611][br]Fantastisk skärpa i inläggen kl 05:15 en söndagsmorgon!  :bravo[br][/quote][br][br]Hehe. Sitter i en annan tidszon så det var inte riktigt lika tidigt här :)

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.