Användarnamn
Lösenord
eller  Logga in med Facebook

Gratis mall anställningsavtal

Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Företagande Redaktionen   
2011-06-04 14:56

Mall för anställningsavtalDokumentmallen ”Anställningsavtal” används vid anställning av arbetstagare och innehåller de grundläggande uppgifter som skall regleras i ett anställningsförhållande. I anställningsavtalet skall det framgå om anställningen är en tillsvidareanställning, provanställning eller en tidsbegränsad anställning. Därtill skall lön, arbetstid och andra villkor för anställningen framgå.

Vilka uppgifter som skall fyllas in i dokumentmallen beror på arbetsgivarens och arbetstagarens önskemål för anställningen. Observera att bestämmelser i LAS (lag 1982:80) om anställningsskydd samt eventuellt förekommande kollektivavtal måste iakttagas vad avser anställningen och anställningsavtalet.

Mallen för anställningsavtal är helt gratis.

Ladda ner mall för anställningsavtal

Ladda ner gratis mall för Anställningsavtal

Notis: När du vill spara anställningsavtal-mallen för att ladda upp eller mejla till någon, så rekommenderar vi att du laddar ner något av följande gratisprogram: CutePDF-Writer eller PDF-creator (En ny skrivare kommer att synas när du installerat och väljer att skriva ut genom att trycka på knappen "skriv ut" i mallen. Nu kan du spara filen som en pdf på din hårddisk. Originalfilen du laddat ner ovan sparar du på din dator tills nästa gång du ska använda den.)

Adobe readerHär kan du ladda ner den senaste versionen av Adobe reader. (Gratismallen anställningsavtal fungerar bäst i den senaste versionen.)

Ansvarsfriskrivning

Producent och tillhandahållare av dokumentmallarna på foretagande.se ansvarar inte för ekonomiska eller andra skador eller förluster som kan uppkomma genom användning av dokumentmallarna. Användning av dokumentmallarna kräver viss juridiska baskunskaper. Dokumentmallarna är främst avsedda som exempel på hur dokumenten kan se ut. Av denna anledning sker nyttjandet av dokumentmallarna helt på användarens egen risk.

Skriv din kommentar

0

Personer i konversationen

Kommentarer (3)

 • Hej,
  Jag har laddat ner er mall om anställningsavtal och tycker den verkar bra. Jag skulle dock vilja lägga till lite mer text än vad som ryms i rutorna (ffa övriga villkor) och får då problem att texten inte syns vid utskrift. Har ni förslag på ngon lösning, eller måste jag göra en separat bilaga för övriga villkor?

 • Hej Kristina!
  Det bästa sättet är att skapa en bilaga och bifoga.

 • Gäst (Roger)

  Permalänk

  Tack, jag har hittat flera användbara mallar som jag kan använda i företaget :)

 

Protected by SiteGuarding.com