Användarnamn
Lösenord
eller  Logga in med Facebook

Nya diskussioner

Gratis mall arbetsgivarintyg

Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Företagande Redaktionen   
2011-06-04 15:11

Mall för arbetsgivarintygDokumentmallen ”Arbetsgivarintyg” kan upprättas vid upphörandet av en anställning och är ett bevis på att en person har varit anställd hos en arbetsgivare. Därtill används ett arbetsgivarintyg då en tidigare anställd kan behöva ansöka om arbetslöshetsersättning från arbetslöshetskassa för att bedöma den tidigare anställdes rätt till ersättning.

Mallen för arbetsgivarintyg är helt gratis.

OBS: Denna mall är utbytt (25/1-2012) mot mall för arbetsgivarintyg som är framtagen av A-kassornas Samorganisation. Den godkänns av samtliga arbetslöshetskassor. Vill du ändå använda vår förra mall så finns den att ladda ner längst.

Ladda ner mall för arbetsgivarintyg

Ladda ner gratis mall för Arbetsgivarintyg

Notis: När du vill spara arbetsgivarintyg-mallen för att ladda upp eller mejla till någon, så rekommenderar vi att du laddar ner något av följande gratisprogram: CutePDF-Writer eller PDF-creator (En ny skrivare kommer att synas när du installerat och väljer att skriva ut genom att trycka på knappen "skriv ut" i mallen. Nu kan du spara filen som en pdf på din hårddisk. Originalfilen du laddat ner ovan sparar du på din dator tills nästa gång du ska använda den.)

Adobe readerHär kan du ladda ner den senaste versionen av Adobe reader. (Gratismallen arbetsgivarintyg fungerar bäst i den senaste versionen.)

 

Ladda ner gratis mall för arbetsgivarintyg (OBS: Framtagen av Foretagande.se och godkänns ej av alla a-kassor)

Ansvarsfriskrivning

Producent och tillhandahållare av dokumentmallarna på foretagande.se ansvarar inte för ekonomiska eller andra skador eller förluster som kan uppkomma genom användning av dokumentmallarna. Användning av dokumentmallarna kräver viss juridiska baskunskaper. Dokumentmallarna är främst avsedda som exempel på hur dokumenten kan se ut. Av denna anledning sker nyttjandet av dokumentmallarna helt på användarens egen risk.

Skriv din kommentar

0

Personer i konversationen

Kommentarer (2)

  • Gäst (Andreas_Nilsson)

    Permalänk

    Länkarna för att ladda hem dokumenten fungerar inte.

  • Gäst (Ingemar)

    Permalänk

    Jag skulle önska en mall där man beräknar kostnaden för en produkt eller tjänst

 

Protected by SiteGuarding.com