Sellström & Horn Information

3
Sellström & Horn Information är en relativt nystartad verksamhet som, tills vidare, bedrivs vid sidan av anställning. Vi erbjuder marknadsförings- och informatörskompetens efter kundens behov. Vår målgrupp är små och medelstora företag som inte vill eller kan anställa nämnd kompetens utan hellre köper in punktinsatser eller projekt efter behov.

Vaddå marknadsförings- och informatörskompetens?
Erik Sellström (jag) har bakgrund som marknadsförare, informatör, medielärare, multimediaproducent, föreläsare och regissör. Uppvuxen i en småföretagarfamlij med drivkraft att arbeta åt sig själv och hjälpa andra företagare med organisation och marknadsföring.

Kristin Horn har ett öga för bild och ett öra för språk samt är ett organisatoriskt ess. Kristin har bakgrund som webbkoordinator, journalist, redaktör, mediesäljare, fotograf och informationsdesigner. Har arbetat med små och medelstora företag i alla branscher som kunder - med strålande resultat.

Vad säljer vi - konkret?
Vi säljer strategiska och operativa tjänster - gärna integrerat för bästa resultat. Vi har ett starkt nätverk av medföretagare som kompletterar oss och vår kompetens. Exempel på tjänster:

- Rådgivning kring marknadsföring
- Rådgivning kring informationsarbete
- Rådgivning kring inköp avseende informationshanteringsprodukter (t ex CMS-system) och  tjänster.
- Framställande av marknadsföringsplan/strategi
- Framställande av informationsplan/strategi
- Projektledning
- Mediehantering

- Annonsbokning, prutning och produktion
- Grafisk produktion
- Text-/copyproduktion
- Bildproduktion
- Videoproduktion
- Webbproduktion
- Multimediaproduktion

Kontakt
Det går alltid bra att kontakta oss för en snabb rådgivning och kostnadsfri offert. Vi arbetar okomplicerat, kommunicerar rakt och är öppna för möjligheter. Välkommen!

[email protected]
www.sellstromhorn.com
91
Tack för en trevlig presentation. :bravo[br][br]Låter spännande med en ökad förståelse för varför spel på Internet lockar så många människor ???[br][br]Verkligen intressant.[br][br]Vänligen Allhjälpen i Umeå :vissla
www.allhjalpen.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.