Time2Show

7
Hej!



har ett företag som heter Time2Show - vi sysslar med underhållning i form av shower. Företagsfester, kickoff, kalas, julbord m.m.



Är ni intresserade av att veta mer eller boka oss så finns vi på www.time2show.se



Ha en bra helg

Bengt
185
Hyr ni bara ut till Allingsås med omnejd, eller mer eller mindre rikstäckande?
Jessica Jäger Sångerska och kulturproducent http://www.jessicajager.se
7
vi kör över hela landet, är du intresserad? [br] [br]Mvh [br]Bengt
758
1
Jättekul! Nu är man inte ensam underhållare här inne :mrgreen:
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
7
Nix det är du inte... såg på din hemsida att vi skulle kunna komplettera varann. Om du får fröfrågan om lite mer show och vi frå om ltie trolleri och sådant
219
1
Jag skulle vilja fixa lite allsångskvällar i samhället där jag bor. Nu är jag ingen näktergal själv så jag vill inte leda någon allsång. [br]Kan man hyra in någon som leder en allsång under en timme. Någon som även ser till att den kompas med musik (eller playback) [br]Kostar sånt lika mycket som att hyra in ett dansband? (vilket är hur dyrt som helst)Vad ska jag räkna med att betala för en kväll?
758
1
Vet inte om jag tycker att det är hysteriskt dyrt :o [br]Förslagvis så kan du ha en trubbadur eller en hel orkester. [br]Titta jag i min lilla artistförmedling som jag har på sidan, så kostar detta [br]mellan 500 - 5000: -. Sedan finns det dyrare också :grin:
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
185
pellsater. Jag har inte läst så jättenoga om din verksamhet än, men ja, det låter eventuellt intressant ;) [br] [br]sod. Jag har för avsikt att kanske leda sådant så småningom, tar i så fall med mej pianist - tror det blir roligare med levande musik, då kan bli mer spontan och köra mer på förfrågningar o sånt ;) Har dock inte satt något pris för en sådan tjänst än. Pianisten jag kör med oftast och jag brukar ta 2000 per person och timma ungefär - för exempelvis spelning i köpcentrum, på företagskickoff eller annat.
Jessica Jäger Sångerska och kulturproducent http://www.jessicajager.se
7
Hej Sod! [br]Som redan skrivet så skulle det nog ligga nånstans i trakten av 5000kr...Är du intresserad så hör av dig, så kan vi titta på det [br] [br]Mvh [br]Bengt
7
Läs du lite om oss så kan vi ju ha en kontakt [br] [br]Mvh [br]Bengt

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.