Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer

Gratis mall arbetsgivarintyg

Dela artikeln
lördag, 04 juni 2011 2

Uppdaterad 2017-05-09

Då sajten Arbetsgivarintyg.nu finns och fungerar väl har vi valt att ta bort dessa mallar.

Besök istället Arbetsgivarintyg.nu och använd förslagvis BankID för en smidigare process och hantering av intyg. Arbetsgivarintyg.nu är en tjänst utvecklad i samarbete mellan a-kassorna och Arbetslöshetskassornas Samorganistion (SO) och kan användas kostnadsfritt av alla arbetsgivare oavsett bransch. Samma intyg för alla kassor.

Melker Ödebrink, Kanslichef Arbetslöshetskassornas Samorganisation kommenterar: "Vi arbetar i riktning mot automatisering och digitalisering. Pappersblanketter kommer att fasas ut."

Besök www.arbetsgivarintyg.nu

 

Dokumentmallen ”Arbetsgivarintyg” kan upprättas vid upphörandet av en anställning och är ett bevis på att en person har varit anställd hos en arbetsgivare. Därtill används ett arbetsgivarintyg då en tidigare anställd kan behöva ansöka om arbetslöshetsersättning från arbetslöshetskassa för att bedöma den tidigare anställdes rätt till ersättning.

Mallen för arbetsgivarintyg är helt gratis.

En snarlik mall är Arbetsgivarbetyg som du hittar här. I arbetsgivarbetyget läggs stor vikt vid en skriftlig bedömning av arbetstagaren.

Notis: När du vill spara arbetsgivarintyg-mallen för att ladda upp eller mejla till någon, så rekommenderar vi att du laddar ner något av följande gratisprogram: CutePDF-Writer eller PDF-creator (En ny skrivare kommer att synas när du installerat och väljer att skriva ut genom att trycka på knappen "skriv ut" i mallen. Nu kan du spara filen som en pdf på din hårddisk. Originalfilen du laddat ner ovan sparar du på din dator tills nästa gång du ska använda den.)

Adobe readerHär kan du ladda ner den senaste versionen av Adobe reader. (Gratismallen arbetsgivarintyg fungerar bäst i den senaste versionen.)

Kommentarer

  • Ingemar
    Ingemar torsdag, 02 maj 2013

    Jag skulle önska en mall där man beräknar kostnaden för en produkt eller tjänst

  • Andreas_Nilsson
    Andreas_Nilsson onsdag, 14 december 2011

    Länkarna för att ladda hem dokumenten fungerar inte.

 

Välj kommun från listan