Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer

Gratis mall arbetsgivarintyg

Dela artikeln
lördag, 04 juni 2011 2

Mall för arbetsgivarintygDokumentmallen ”Arbetsgivarintyg” kan upprättas vid upphörandet av en anställning och är ett bevis på att en person har varit anställd hos en arbetsgivare. Därtill används ett arbetsgivarintyg då en tidigare anställd kan behöva ansöka om arbetslöshetsersättning från arbetslöshetskassa för att bedöma den tidigare anställdes rätt till ersättning.

Mallen för arbetsgivarintyg är helt gratis.

OBS: Denna mall är utbytt mot mall för arbetsgivarintyg som är framtagen av A-kassornas Samorganisation, uppdaterad 2017-01-18. Den godkänns av samtliga arbetslöshetskassor. Vill du ändå använda vår förra mall så finns den att ladda ner längst.

Ladda ner mall för arbetsgivarintyg

Ladda ner gratis mall för Arbetsgivarintyg

Notis: När du vill spara arbetsgivarintyg-mallen för att ladda upp eller mejla till någon, så rekommenderar vi att du laddar ner något av följande gratisprogram: CutePDF-Writer eller PDF-creator (En ny skrivare kommer att synas när du installerat och väljer att skriva ut genom att trycka på knappen "skriv ut" i mallen. Nu kan du spara filen som en pdf på din hårddisk. Originalfilen du laddat ner ovan sparar du på din dator tills nästa gång du ska använda den.)

En snarlik mall är Arbetsgivarbetyg som du hittar här. I arbetsgivarbetyget läggs stor vikt vid en skriftlig bedömning av arbetstagaren.

Adobe readerHär kan du ladda ner den senaste versionen av Adobe reader. (Gratismallen arbetsgivarintyg fungerar bäst i den senaste versionen.)

 

Ladda ner en äldre version av mall för arbetsgivarintyg (OBS: Framtagen till Foretagande.se men godkänns ej av alla a-kassor)

Kommentarer

  • Ingemar
    Ingemar torsdag, 02 maj 2013

    Jag skulle önska en mall där man beräknar kostnaden för en produkt eller tjänst

  • Andreas_Nilsson
    Andreas_Nilsson onsdag, 14 december 2011

    Länkarna för att ladda hem dokumenten fungerar inte.

Senaste nytt

Välj kommun från listan