Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Den undre världens affärsidé

Den undre världens affärsidé 16 aug 2005 07:53 #780

"Chefskriminalinspektör Troels Örting Jörgensen säger till tidningen att det är danskar "som tillhör den mera respekterade delen av befolkningen" som är inblandade i handeln.Tidningens reportrar walraffade som hallickar och tog sig in i en sluten värld av människohandlare. Reportrarna fick erbjudanden om att köpa kvinnor från Östeuropa och Afrika. Priset för två svarta kvinnor var 6 000 danska kronor (drygt 7 400 kronor). Erbjudandet kom från vad som beskrevs vara "helt vanliga danskar".- Nyligen var det ett fall på Jylland där vi upptäckte ett riktigt fint gammalt silverbröllopspar som drev flera bordeller. Miljoner kronor togs i beslag. I dag är det helt klart så att kvinnohandel inte bara är något för vanliga kriminella, säger Jörgensen.Trine Lund-Jensen på organisationen Stop Kvindehandel bekräftar.

- Om du kör till tyska gränsen, kan du köpa en zigenerska för 50 Euro (460 kronor) eller något mer.- Vill du ha dem själv så är det bara att ta hem dem. Och har du då en någorlunda källare där du kan förvara dem och en bra webb-sida ja då är du igång med din affärsverksamhet, säger Lund-Jensen".

Källa: Expressen

Här kan vi prata om vilken syn den undre världen har på kvinnor
Frilansande människa

Den undre världens affärsidé 17 aug 2005 07:06 #789

 • danne
 • danne's Avatar
 • OFFLINE
 • Jag postar några inlägg till..
 • Inlägg: 507
 • Tack mottaget: 1
Hemskt att det går till på detta viset! Ofta verkar det vara de personer man minst misstänker som sysslar med detta!
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se


www.spaweekendhotell.se - Spa portal

Den undre världens affärsidé 24 sep 2005 21:04 #1114

Det ska inte glömmas bort att mycket kriminalitet drivs runt på vanliga "hederliga" människors tummande med moralen.Ingen ska väl inbilla sig att endast kriminella köper stulena saker, dvs. kriminella stjäl saker för att sälja till andra kriminella. Det som stjäls är oftast det som är gångbart att sälja till hederliga människor.För att citera Gunmo Gunmo (länspolischefen i Stockholm) som fick sparken. Han hade fått inbrott när han var på semester. Han fick en fråga om han var sur på inbrottstjuven och svarade: "Nej, jag är inte sur på inbrottstjuven, men däremot är jag sur på den som kommer att köpa min videoapparat.För att återgå till kvinnohandeln. Frågan är då om det är brottslingar som kommer att köpa dessa kvinnors sexuella tjänster? Troligen några som gör det men den stora marknaden är nog din, granne, rektorn i skolan, någon domare i en svensk domstol, någon riksdagsman, någon polis, någon kändis, någon idrottstjärna, din kompis osv.Visst de som som köper och tvingar kvinnorna är en riktiga skitstövlar som förtjänar långa fängelsestraff. De som utnyttjar deras sexuella tjänster riskerar i princip bara lite böter. Märk väl att de som skapar denna marknad också är ivriga försvarar av friheten att få köpa sexuella tjänter; horan är världens äldsta yrkesarbetare.Med andra ord: den syn den undre världen har på kvinnor delas ganska bra med övriga delar av samhället. Observera, att jag inte försvarar de kriminellas syn på kvinnor utan tvärtom.

Den undre världens affärsidé 30 sep 2005 16:13 #1160

Behovet skapar marknaden... Vems är felet?
M-Daniel Johansson

Den undre världens affärsidé 01 okt 2005 08:49 #1161

 • danne
 • danne's Avatar
 • OFFLINE
 • Jag postar några inlägg till..
 • Inlägg: 507
 • Tack mottaget: 1
Ja det kan man undra vems felet är.....
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se


www.spaweekendhotell.se - Spa portal

Välj kommun från listan