Företagande.se

Företagande.se är en mötesplats för företagare och entreprenörer. Innehållet skapas av kunniga medlemmar, experter och gästskribenter där fokus ligger på att hjälpa Sveriges största och viktigaste arbetsgivare - småföretagaren.

"Trots att förutsättningarna för att starta och driva företag i Sverige är goda är det många gånger tufft och ensamt att vara småföretagare. Just detta försöker vi råda bot på med kostnadsfri rådgivning och inspirerande texter", säger Patrik Nilsson, marknadsansvarig på Företagande.se.

På sajten går det även att ladda ner juridiska mallar och verktyg och prenumerera på nyhetsbrevet som veckovis går ut till över 170 000 företagare och beslutsfattare. Företagande.se besöks av 60 000 unika besökare/vecka.

Skulle du vilja bli en del av nätverket och skriva om ditt expertisområde? Kontakta oss nedan.

Se vår introduktionsfilm:

Är du journalist, marknadsförare, författare eller bloggare och är intresserad av Företagande.se för att skriva om oss, eller söker samarbete i någon form, kontakta oss gärna via kontaktuppgifterna nedan. Vi svarar snabbt på dina frågor.

Patrik Nilsson (Webb- och marknadsansvarig)
E-post: patrik[@]foretagande.se
Mobil: 0738-21 10 50

Mikael Karlsson (VD)
E-post: mikael[@]foretagande.se

Vill du boka en annonsplats eller få information om annonsering (Endast frågor kring annonsering) kontakta:
Sebastian Tibbling
Mobil: 0708-551 722
E-post: sebastian[@]adviser.se

OBS!Hur gärna vi än vill har vi inte möjlighet att besvara frågor rörande ditt företagande och hur man starta eget. Vänligen ställ frågan i forumet.

Skicka ett meddelande. Alla fält med * måste fyllas i.