Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: VARNING FRIFAKTURA

VARNING FRIFAKTURA 06 maj 2013 12:20 #46980

Jaha, då damp det ner en faktura från FRIFAKTURA på 1168 kr för "superpaketet 6 månader".
Jag blev automatiskt ansluten till detta under en 60 dagar lång gratis testperiod då jag registrerade mig. Jag va snabb med att följa instruktionerna för att säga upp paketet, då jag inte är intresserad av att betala för den faktureringstjänsten. Man skulle skicka ett brev till Småföretagarnas inkasso, finans & fakturaservice AB, DALBOBRANTEN 12 128 68 Sköndal och skriva att man ville säga upp "superpaketet". Detta verkar ju va ett skämt då det ändå kom en faktura idag.

Jag kommer inte betala fakturan och har har ringt JA-INKASSO som står som kontakt på fakturan och dom sa att dom skulle plocka bort fakturan...återstår att se vad som händer.

Men ett varningens finger för FRIFAKTURA.SE
Hemsida: www.trafa.n.nu
Följande medlemmar tackade för detta inlägg: Patrik Gulldén

Re: VARNING FRIFAKTURA 16 maj 2013 09:56 #47110

Hur har det gått för dig?

Jag råkade ut för precis samma och talade med JA Fakturaservice som skulle plocka bort den.

De var trevliga och hjälpsamma och när jag berättade om förfarandet om registreringsprocessen på frifaktura.se (att man på första sidan aktivt kan klicka i att man vill ha Superpaketet gratis som test, och på andra sidan när man godkänner gratisversionen har det kommit in liten text om att man också godkänner Superpaketet trots att man INTE klickat i denna).

Efter detta sa han bara att han plockar bort fakturan - så jag får också vänta och se vad som händer.

Lite naivt att inte lusläsa texten jag vet, men det är inte snyggt gjort...
Följande medlemmar tackade för detta inlägg: Patrik Gulldén

Re: VARNING FRIFAKTURA 16 maj 2013 12:40 #47121

Hej.
Ännu har det inte kommit några ytterligare krav om att jag ska betala.
Så förhoppningsvis är allt löst...
Hemsida: www.trafa.n.nu

Re: VARNING FRIFAKTURA 17 maj 2013 13:12 #47142

Vad skönt, då hoppas jag på samma. Tack!

Re: VARNING FRIFAKTURA 04 sep 2013 15:33 #47720

Jag råkade också ut för samma sak, ringde genast upp JA fakturaservice som sa att dom skulle ta bort fakturan. Håller tummarna för det funkar för mig också!

dumma frifaktura !

Re: VARNING FRIFAKTURA 05 jun 2014 19:21 #49742

Ja det har hänt mig med nu, jag har haft en väldigt otrevlig konversation med en Fredrik Pettersson på Frifaktura, antagligen en påhittad person för ingen vill väl gå ut med den attityden och sitt eget namn, verkar inte finnas så mycket att göra men jag kommer anmäla dem till svensk handels varningslista som oseriöst företag och när konversationen är klar funderar jag på att publicera den här som en varning till andra

Re: VARNING FRIFAKTURA 30 aug 2014 18:23 #50223

Fick också en faktura ifrån Frifaktura, förstod inte riktigt vad det var så jag googlade och fann svar. Blev lurad som er andra och tänker bestrida denna faktura. Det hörs på hemsidans namn "Frifaktura" och gratis är tydligen ett abonnemang! Eftersom jag inte är ensam om att bli lurad så finns det stora brister i hemsidans uppbyggnad och har ej en tydlig information!

Drygt att slösa sin privata tid på oseriösa företag!

/ Tomas

Re: VARNING FRIFAKTURA 29 okt 2014 19:59 #50454

Pacta sunda pacta.

Detta betyder att ett avtal måste hållas....

Jag har använt mig av FriFaktura.se I ca två år. När jag anmält mig står det att man kan avsluta betaldelen av denna avtalet via e-mail inom 3 månader efter första registrering.

Jag skrev ett kort e-mejl till frifaktura och sade att min företag inte ska skicka många faktura och jag behoved inte det stora super paketet.

Jag råkade skriva in mig två ggr så fri faktura tog bort en av min företag och tills idag jag har använt den andra företag som var kvar.... i deras system.

Jag har inte behövt betala ett ända krona till Frifaktura. De har inte fått ett öre ifrån mig för deras tjänsten som måste kosta stora kosan att har och underhålla, Men jag har fått mycket bra nytta av deras tjänsten. Jag tycka att det är en fantastisk tjänst och när mitt företag växer ska jag definitiv betala de för sin faktura tjänst.

Men å andra sidan har jag läst avtalet innan jag gick med och sedan avmålad mig ifrån den stor paketet. Som egenföretagare måste man alltid läsa alla villkor och alla paragrafer innan man iklä sig något avtal.

Jag är en utlänning. Jag är inte begåvad med perfekt Svenska skriv färdigheter, men jag kan läsa.

Jag tror att ni har ingått i en avtal med en bra företag Men, även bra företag måste skydda sig från individer som missbrukar den sagt företagets affaires iden. Ni har säkert inte tänkt att missbruka något alls men för att ni har inte läst har ni fått betala. En riktig bra egenföretagare skulle har den integritet att erkänna att den har gjort ett misstag men ni bara gnälla!

Ni beter er som vanliga konsumenter som vill får hjälp ifrån ARN eller något liknad istället för att tag egen ansvar.

Grow up and take your own responsibilities and don’t write a lot of shit about Fri faktura bara för att det har kostat er några krona som ni kunde har sparat om ni skulle har skrivet ett simpelt e-mejl.

Robert

VARNING FRIFAKTURA 03 jan 2017 19:54 #54179

Hej.
Jag har också blivit lurad.
Tjänsterna dom har kanske fungerar men det hjälper inte om man försöker lura sig till kunderna. Ett seriöst företag jobbar inte på det sättet.
Jag håller just på att bestrida min faktura på 1168 SEK.
Vi får se hur det går...

Välj kommun från listan