Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: LED ersätter traditionell underhållningsbelysning

LED ersätter traditionell underhållningsbelysning 22 sep 2011 16:24 #41194

Många traditionella typer av underhållningsbelysningsarmaturer håller nu på att ersättas av LED baserade alternativ, mycket beroende på den snabba utvecklingen av kompakta, kraftfulla och effektiva lysdioder.

På den årliga mässan PLASA i London, England, den 11-14 september som handlar om event, installation och underhållningsteknik, var det mycket fokus på LED belysningsprodukter.

Man kunde se med vilken kraft LED har utvecklats bara de senaste åren, både vad det gäller effekt, kvalité, design och funktion. Man får idag otroligt mycket ljus i förhållande till strömförbrukningen, vikten och storleken på armaturen, ljuset går att rikta, dimma och zooma med professionellt resultat.

LED har även fördelen att den avger väldigt lite värme, vilket man visade upp i en hel del nya armaturer, man slipper genom LED underhållningsbelysningsarmaturer störande fläktljud, vilket är vanligt hos traditionella armaturer, detta är speciellt viktigt i underhållningsmiljöer, där inspelning pågår. Samtidigt slipper man den massiva värme som kan vara ett problem med traditionell belysning, i en mindre underhållningslokal kan man nu använda rejält med belysning, utan att bli ”kokt”.


Foto Chris Toulmin

Foto Chris Toulmin

_____________________

För ytterligare informationKristofer Blockhammar - Affärsområdeschef Skandinavien


Kristofer Blockhammar ser fantastiska framtidsutsikter och en enorm marknad för LED & LED´s innovativa produkter och system. Han har lång erfarenhet av att arbeta med energieffektiva produkter och system. Den tekniska utvecklingen har kommit långt och belysningsystemen är så effektiva att en investering i produkterna och systemen ger en mycket tilltalande pay-back tid. Den här tekniken kommer att ytterligare utvecklas och sannolikt tillämpas på många område.

Direkt: +46 (0)73 679 35 50

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Led & Led är ledande designer, utvecklare, producent och grossist av professionell LED teknologi och vänder sig till arkitekter, inredare, ljusdesigners, butiker och andra professionella aktörer inom belysning. För att kunna tillhandahålla den senaste LED teknologin tillverkar vi våra produkter efter inkomna order, därav ska våra tekniska produktspecifikationer ses som ett minimum, då vi ständigt utvecklar och förbättrar våra produkter. Utvecklingen inom LED teknologin sker idag i en rask takt, med en ständig teknikförbättring, som vi applicerar till våra produkter. Vi är idag representerade i flera länder, däribland Sverige, Danmark, Norge, Finland, Portugal, England, Frankrike, Tyskland, Spanien, Belgien, Schweiz, Monaco, Bulgarien, Australien, Ryssland, Ukraina m.fl.
Senast redigerad: 22 sep 2011 16:36 av Kristofer Blockhammar. Orsak: Stavfel
Moderatorer: Patrik Nilsson

Välj kommun från listan