Vat nr

6
Hej
      Måste jag ange VAT nr till den företaget som jag ska importera ifrån?

(inom EU)
2360
37
ja
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
2066
2
Nej.[br][br]Om du inte vill betala moms i landet du handlar från är det dock ett krav.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
2360
37
Jonathan, du skulle passa på skv där förstår man inte heller innerbörden även fastän det står i klartext vad man är ute efter. men du har rätt så tillvida att ett nej är något som är rätt ur din synvinkel.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
2066
2
[quote author=lars arenander link=topic=2899.msg12496#msg12496 date=1191014394][br]Jonathan, du skulle passa på skv där förstår man inte heller innerbörden även fastän det står i klartext vad man är ute efter. men du har rätt så tillvida att ett nej är något som är rätt ur din synvinkel.[br][/quote][br][br]I "klartext" var frågan skriven om man "måste" ange VAT nr. Som visas av min efterföljande motivering trodde jag det var tydligt vad jag menade och att jag dessutom underförstått trodde att frågeställaren undrade om momsen. Detta stod dock inte i "klartext" i frågan varvid det korrekta svaret är nej.[br][br]För övrigt förstår jag inte varför SKV behöver blandas in i vareviga fråga. Personligen har jag inga större problem med dem även om jag kanske inte håller med om allt - det gör jag å andra sidan inte med mina vänner heller.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
2360
37
Bra då är vi överrens.  SKv  kommer in i bilden hur man sköter sina åliggande utan någon flexibilitet som skapar oreda hos småföretagare. Det är bra att du tagit åt dig mina synpunkter även där men det kanske finns personer som endast läst enstaka av mina inlägg och för dem är det en annan situation. Jag får hoppas att de flesta är nöjda med dem, även om jag har en annan åsikt men jag har ju sett det hela på nära håll.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.