Tips på enkelt faktureringsprogram?

1
Hej!

Jag behöver ett enkelt, lättskött faktureringsprogram. Jag har tittat på Visma och Fortnox men de verkar inte vara något för mig. Enkelt och rättfram vill jag ha det.

Mina önskemål: Det ska vara lätt att komma igång med, det ska vara någorlunda billigt och jag vill helst ha det installerat på min egen dator så att jag inte är tvungen att ha internetkontakt.

Helst max en tusenlapp och ingen månadsavgift. Men framför allt ska det vara lättkört!

Någon som har nåt bra tips? 🙂
1472
246
Excel ! :) :naughty: Låter kanske underligt, men jag tycker det enklaste man kan göra är att designa en egen mall i Excel, med formler och allt. Hittills har jag inte stött på nåt fakturaprogram som är så enkelt som man skulle vilja ha det, men jag har iofs inte testat jättemånga. Har man samma kunder hela tiden så är det väl kanske bra att lägga upp kundnummer och register, men annars blir det ju bara en massa dubbelarbete.
4
Hej! Själv kör jag Amako Fakturering. Busenkelt och samtidigt som det har ett vettigt pris (970 kr plus moms). Programmet finns som fullt körbar 30-dagars demoversion så att man kan testa före köp. Rekommenderas! Själv är jag supernöjd. Körde länge med en Word-mall men nu vinner jag massor med tid och får bättre överblick. https://amako.se/ Lycka till! :-)
31
5
PromikBook här också! Helt gratis att fakturera. Helt gratis att öppna konto. (Du har dessutom en massa annat i detta program om du nu skulle behöva det) Enkelt och smidigt att använda. :) https://www.promikbook.com/invite/BYw5A8
1
Har testat [url=https://bisway.se]bisway.se[/url]. Superenkelt och helt gratis fakturaprogram.
1
Ett mycket enkelt fakturaprogram finns på: www.fakturapdf.se
1
Värt att tänka på i valet av faktureringsprogam är att den offentliga sektorn över hela Europa kommer att kräva e-fakturor från sina leverantörer, vilket inte inbegriper PDF-fakturor. I Sverige träder lagen i kraft den 1:a april 2019. Vi har utvecklat Qvalia som är det enda kostnadsfria faktureringsprogrammet där man kan skicka e-fakturor. https://qvalia.se
1
Du kan gärna prova epicraft Faktura. Mycket enkelt fakturaprogram för 99 kr /mån.

www.epicraft.se

har funnits sedan 2007 och används av 1000 tals företagare.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.