Avdrag för bredbandet?

26
:-[
Jag håller på med näthandel och undrar om jag får dra av abonnemanget på mitt bredband? Utan bredband kan jag ju inte sälja. Bredbandet kostar mig inte så mycket, bara 3348:- om året, men ändå. Någon som vet?
2066
2
Om det är till bostaden, uppskatta hur stor del av det som nyttjas för företagets verksamhet, och dra av den delen. Resten redovisas på dig som privatperson (inkl. moms).
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
355
1
jag menar du kan dra av för bredbandet om du F-skattar. Har inte sett något med att du skall använda ett annat konto för privatsurf o.s.v.[br]Bredbandsabbonnemanget är ju oftast en fast kostnad och skall ju betalas varken du använder den för privat surfning eller arbetet.
2360
37
Det där ju en sådan fråga som man kan bli galen på skattemyndigheten, och det finns liknande.  Et ex du har en bil som huvudsakligen körs i tjänsten du åker inte mer än 10 resor om totalt 100 mil. Det har du rätt att göra.  Bilen kanske inte körs mer än 400 mil per år. Då är det 25% du kör privat. och 1000 mil blir 10%. Samma bör gälla ditt bredband, använder du det i företagets veksamhet skå ska du dra av. I värsta fall får du överklaga till länsrätt kammarrätt och prövningstillstånd i regeringsrätt.  Själv får jag abstinensbesvär om jag inte har något mål någonstans. Nyss tog ett mål slut för mig +ca 45´
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.