Starta
Driva & Utveckla
Marknadsföring
Ekonomi
Mer
Välkommen, Gäst
E-post: Lösenord: Kom ihåg mig

ÄMNE: Utmaning till kreativa och idérika företagare-affärssystem

Utmaning till kreativa och idérika företagare-affärssystem 06 nov 2011 19:05 #41713

Hej alla glada!

Vi är ett team som brinner för det vi gör. Vi utvecklar ett affärssystem för SMB segment i Sverige inom verksamhetsstyrning. Vi vänder oss till er för att vi behöver hjälp.

Vår idé är att skapa ett mobilt system som effektiviserar de flesta företagsprocesser och som är både tillgänglig och snäll mot plånboken. Idén uppstod när vi öppnade vårt eget företag inom båtbranschen och stötte på problemet med att hitta ett helhetligt affärssystem till ett rimligt pris.

Vi ber om hjälp genom att medverka i skapandet av systemet. Vi är i behov av recensioner och idéer. Vi vill skapa ett perfekt system som gör företagandet enkelt och vi kan inte lyckas med det utan er hjälp!Som ett tack till alla som medverkar i detta är vi glada att erbjuda kostnadsfri obegränsat användning av vår affärssystem.

Här på www.alegor.se kan ni registrera en Lite version. Om intresset finns, maila till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och så gör vi systemet helt obegränsat.


Vi är tacksamma för alla idéer, tips och råd som vi kan få.
Team Alegor.
Besök oss redan idag och ni kommer inte att bli besvikna. www.alegor.se
Moderatorer: Patrik Nilsson, Imre Randin

Välj kommun från listan