Marknadsundersökning

507
1
Hej! Tänkte höra lite vad Ni anser vara viktigt i en internetbokhandel för att Ni ska handla? Är det priset? Kundservice? Snabba leveranser? Eller något annat?



Söker lite tips för att förbättra mina två shopar www.bokshopen.se och www.databocker.com



Tack på förhand!



/Daniel
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal
83
Nu har jag aldrig handlat i en internetbokhandel, men väl i andra e-butiker, och har för övrigt en själv också! [br] [br]Det som jag värdesätter, oavsett vad som skall inhandlas, är kundkontakten! Liksom finns det inget bakom, så kan dem inte konkurrera med priset eller något annat heller! [br] [br]På dina två sidor under "kontakta oss" finns bara ett formulär! Det må vara enkelt att fylla i, men det känns inget vidare bra! På tok för annonymt. Jag saknar helt känslan av kontakt! Jag skulle helt klart undvika att handla i en e-butik som mer eller mindre saknar kontaktinformation! Det känns liksom inte seriöst! Bättre om du lägger upp företagsuppgifter, adress, några epostadresser för kontakt, och allra helst ett telefonnummer!
13
Jag har handlat ett par gånger av internetbokhandlare, och jag tycker det är priset som styr. Har man bråttom så går man till bokaffären på stan, vill man snacka lite om boken, få bra service eller nåt annat går man till affärn. Det är mina åsikter.
/Mange
15
[quote="danne"]Hej! Tänkte höra lite vad Ni anser vara viktigt i en internetbokhandel för att Ni ska handla? Är det priset? Kundservice? Snabba leveranser? Eller något annat?[/quote] [br] [br]Hej Daniel! [br] [br]För mig är det utan tvekan [b]snabba [/b]leveranser och [b]utbudet[/b]. Jag inser samtidigt svårigheten att ha snabba leveranser utan stora lager. [br] [br]Så för att lyckas på de punkterna så gäller det nog att vara nischad. [br] [br]En annan sak jag uppskattar är när man kan ta en "titt" på innehållsförteckningen eller läsa de första sidorna av boken (se amazon :wink: ) [br] [br]Hälsningar

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.