Sälja reklamplats i reklamutskick

216
6
Jag kom på att man kan sälja reklamplats på reklamutskick man delar ut som direktreklam till folk och få kostnaderna för utskicket betald, tror ni det funkar?
338
25
Menar du någon form av samutskick där de andra annonsörerna betalar och du slinker med på ett bananskal?
216
6
Ja, det är ett reklamblad jag skickar ut med direktreklam med info om mitt företag, kom då på att jag kan få det betalt om jag säljer reklamplats för andra företag på baksidan.
338
25
Kanske skulle funka men jag skulle inte köpa om jag får synas på en baksida av ett reklamutskick. Däremot om du gör det som ett utskick där ni alla syns lika mycket (alt olika stora annonser har olika pris) och gör det ihop för att få ner kostnaden. Eftersom du sköter jobbet och säljet så betalar du inget, lite, eller kan tom tjäna en liten slant.
26
"Bananskal..." Usch, va' cynisk Du e' janeo. :-D Grabben har ju bra idéer. Annars håller jag med Dig, helt och hållet. @swesale, jösses, Du får det att låta så enkelt: "om jag säljer...", men det är rätt inställning. Om det funkar? De' e' bara å' testa ett par gånger, eller hur? Berätta gärna hur projektet artar sig. Antar att det finns några här på forumet som vill veta. Och Du... Lycka till! ;)
338
25
[b]swed skrev:[/b] [quote]"Bananskal..." Usch, va' cynisk Du e' janeo. :-D Grabben har ju bra idéer. Annars håller jag med Dig, helt och hållet. @swesale, jösses, Du får det att låta så enkelt: "om jag säljer...", men det är rätt inställning. Om det funkar? De' e' bara å' testa ett par gånger, eller hur? Berätta gärna hur projektet artar sig. Antar att det finns några här på forumet som vill veta. Och Du... Lycka till! ;)[/quote] Ja kanske lite cynisk Iden är mycket bra ! :winner Berätta hur det gick och om du testade den

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.