radioreklam

219
1
Är det någon som vet vad ett par sekunder kan kosta i t.ex Mix Megapol eller liknande radiostation?
12
Hej! [br] [br]Jag satt förra veckan och kollade på priserför just detta. [br]Jag var då inne på www.mtgradio.se , det är dom som har hand om rixfm, lugna favoriter osv. [br] [br]Där har dom fullständig prislista på massa olika alternativ. [br]Ska man bara göra reklam lokalt kostade det runt 6-700 för en vecka mellan 06.00 och 18.00 eller något sådant. [br] [br]Tror det va runt 4-5000 när det var rikstäckande. [br] [br]Lycka till! [br] [br]/Peter
758
1
Jag har haft radioreklam flera gånger och jag vill påstå att [br]det ger inget alls tillbaka. [br]Jag har även haft reklam i TV4 sydost med samma dåliga resultat. [br] [br]Jag har insett att ska man föra ut ett budskap i dessa medier [br]så får man helt enkelt satsa väldigt mycket pengar. [br]Det räcker inte med en lite trudelutt några gånger per dag under en [br]månads tid :oops:
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
219
1
Jag är ju ute efter att få så många som möjligt att gå in på min hemsida. [br]Jag har ju inte behovet att få något sålt utan måste få höga besökssiffror jag kan visa upp när jag säljer annonser. [br]Jag håller med att det kan vara svårt att få något sålt med radioreklam, men det kanske är lättare att bara få besökare. [br] [br]Håller på och provar Affiliator.com. Få se om det kommer att ge fler besökare.
758
1
Googleannonser brukar vara bra och sedan är sökmotoroptimering av hemsidan ett mycket ekonomiskt alternativ. [br]Jaga sajter som vill länka till din sida är också billigt sätt att få besökare till [br]hemsidan.
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
355
1
ute på citygbg hittar du ett forum där du är välkommen att skriva ett inlägg på engelska om din sida. Brukar ge dig ganska bra push i sökmotorer. Jag skickar dig ett PM då jag inte får göra reklam här.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.