Samarbetspartner inom Marknadsföring, Försäljning? Ge mig din input?

Skapad - Senast uppdaterad
Hej!

Jag heter Björn och är ny här på forumet och vill slänga ut mina tankar och ideer till er och hoppas att ni kan ge mig intressant input - så dela med er!

Jag har pluggat företagsekonomi med inriktning marknadsföring och har under några år jobbat som Controller på ett större företag. Men jag kände efter ett tag att "fan va tråkiga alla excelfiler är..." och sa tack o hej för att istället starta något eget!

Min affärside är att jobba som marknadskonsult, där jag erbjuder mina tjänster till små och nystartade företag som inte har tid eller kunskap inom marknadsföring/försäljning. Eftersom många företag inte har råd med dyra konsulter är jag öppen för alternativa betalningslösningar som provision, del av vinst osv. Grundtanken i min affärside är samarbeten av olika typer och jag är öppen för alla förslag. Jag stimuleras av visioner och är därför också intresserad av projekt som har "en bit kvar" till förverkligande!

Så vad tycker du? Jag lyssnar på både ris o ros... eller ännu roligare om du har en ide/förslag som du vill bolla med mig!

Hälsningar Björn, innovativepartner@gmail.com
Anonym
#9099
Hej björn! Låter som du söker kunder. Jag har ett nystartat konsultföretag som erbjuder olika tjänster. Bl.a rekrytering av personal,företagsutveckling inom personalutveckling. Erbjuder även marknadsföring av affärsverksamheter.
Jag söker någon som kan få mitt företag att växa.Skulle även behöva någon som kan sköta det praktiska.
Du kan gå in på. www.smaforetagare.n.nu.

Sedan kan du skriva ner lite om tjänster du erbjuder.

Mvh Joakim

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.