Lagerhotell

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 216
Tack mottaget: 6
Tror ni det är lönande med ett lagerhotell?  ;D
Inlägg: 162
#29686
[quote author=swesale link=topic=8982.msg39564#msg39564 date=1303328791]
Tror ni det är lönande med ett lagerhotell?  ;D

[/quote]

Det kan det väl vaar. Samma regler som för allt företagande. Undersök marknaden, ta reda på hyror, kolla på google hur många som söker och trender mm
Inlägg: 4
#30478
Har jobbat med liknande. Tror vi låg på runt hundringen per pall och månad, hade några tusen pallplatser. Använde säkert 80% av lager utrymmet.

Hade några tunga konton som kanske hade 20 till 50 pallplatser resten strö och små.

Där vi tjänade pengar utöver pallplatser var extra tjänster. Vi hade mycket trycksaker som vi skickade med post. Vi packade och skrev upp på respektive kunds listor. Dessa var underlag för debitering till kund sedan. Tror även det var vikt baserat.
#19777
Har du gått vidare med idén Swesale?
Det är väldigt många aspekter att tänka på som är helt avgörande:
Var?
Hur?
För vem?
Säkerhet, lås, larm, brandskydd, försäkringar, tillgänglighet, etc.
Prismodeller?

Jag tror också att det är tilläggstjänster som kan vara intressanta: Plockning, packning, lagersystem, adressering, frankering/motsv., inlämning till Posten/DHL/etc., returhantering, inkommande gods.

Att starta ehandel är lätt. Om man kan få hjälp med ovanstående tjänster! Det är ofta de som blir avgörande för om en ny ehandelsverksamhet lyckas eller inte. Att få hjälp med detta från väldigt liten skala och upp med lämpliga prismodeller tror jag har framtiden för sig.

Skulle vara kul att höra om du gått vidare med idén och hur det har gått!
#30546
swesale skrev:
Tror ni det är lönande med ett lagerhotell?  ;D


Jag är också nyfiken på om idén växt sig vidare? Det är ju en ganska generell fråga du ställer 🙂

Men har du tänkt på det som de andra här säger med tilläggstjänster samt säkerhet och har en bra lokal på lut så tror jag absolut på idén.
Inlägg: 4
#30548
Jag funderade ett ett skede om det kunde vara något för företagare som måste behålla sina bokföring mm i 10 år. Finns väll en del som gömmer undan på en del olämpliga ställen som förrådet till hyres lägenheten, alt det är väll inte alla bokföring företag som tillhanda håller dessa dokument.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.