Kommersialisera en idé

Skapad - Senast uppdaterad
Kommersialisera en idé
Hej,Jag har en tanke om att skapa en site vars innehåll jag tror att många människor efterfrågar. Men jag ser inte hur jag ska kunna tjäna pengar på detta. Läs nedan och se om ni kan hjälpa mig att tänka rätt, tack!Tanken är att skapa en site liknande denna (företagande.se) men ett helt annat ämne! Informativ, chattforum, länkar vidare, en slags portal, folk med ämneskunskap kopplade till siten.Ämnet i sig är behövligt för många människor, men informationsutbudet är en enda djungel i dagsläget och det är svårt att få bra information och hitta människor med samma tankegångar.Har ngn en idé om hur jag kan kommersialisera detta. Annonsintäkter enbart eller hur tjänar detta forum pengar tex?Tack!
Inlägg: 232
#3109
Jasså, en konkurrent ;)...Nä, men jag antar att du vill ta upp kampen med www.startaeget.se som ju har de kriterier du anger..Annonsintäkter, abbonnemang för de företag som vill skriva artiklar och kanske ingå i en expertpanel..
M-Daniel Johansson
KH
#3110
Hej,Tack!Konkurrent blir jag inte 🙂 Ämnet är ett helt annat, bara att upplägget på forum skulle vara ungefär lika.Tack för input. Finns det fler tar jag gärna emot dem!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.