stora pengar!!

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 1
Tjena! jag har ett hantverksföretag idag som omsätter ca 4 miljoner men jag har kommit till insikt att jag inte kommer bli förmögen på detta företag på grund av att jag säljer min tid och kan inte tjäna mer än vad jag hinner med att utföra. jag har ju ioch för sig 4 anställda men det blir i alla fall inte så mycket över att man kan kalla sig förmögen. Och visst sticker jag inte under stolen med att jag har som mål att bli miljonär!

Nu har jag en ide om hur man ska kunna tjäna lite större summor pengar.

Men jag skulle behöva få lite tips och hjälp på traven.Iden går ut på att du ska förmedla nått och tjäna på ditt arvode. ju större kvantitet/pengar det gäller ju mer tjänar du. det kan ta lika lång tid att sälja 10 par strumpor som 10 pallarGärna jobba mot företag fastighetsägare industrier el dyl för där finns det pengar.

Heta brancher kan vara: Energi, industri, bygg, komunikation bostad

fastigheter.Ett ex. taget ur luften

En kille får ett uppdrag/offert om att förse en stor industri med skyddskläder mm storlek på order 200.000

sondera terrängen leta på ett bra alternativ lägg på din procent gör affären gå vidare till nästa affär ex skyddshandskar kan kosta 2kr i kina man kan ta ut 22kr för dom i sverige. låt säga att du säljer 5,000 par i ett bräde till den här industrin 20kr x 5,000 =100,000kr - 10.000 i inköp exl omkostnadernu gäller det bara hitta en produkt, branch, mm

Tacksam för hjälp
old-Digger
Inlägg: 187
#3331
Din fråga är ständig lika aktuell hos alla som vill tjäna mycket pengar. En affärsidé som gör mig Rik, förmögen, välbärgad, Tät, mm, mm.Av din text så framgår det tydligt att du redan har ett företag som går plus. Är det då inte lättare att försöka att spetsa till dig inom ett område som har att göra med just din bransch.Att börja med något nytt ”bara” för att försöka att tjäna en förmögenhet låter som en lycksökare som hoppar från den ena iden efter den andra utan att slutföra arbetet, och därmed aldrig komma att tjäna några pengar, pga att han är överhoppad av arbete.Att göra det man tycker om är nog den lättaste lösningen för framgång.

:cool:
Frilansande människa
Inlägg: 232
#3332
Nåja, det är ju oftast den utomstående som kommer med idéerna eftersom han/hon kommer in med "nya ögon"... ;) ... Stå på dig, men låt inte fötterna sluta beröra marken!Jag tror på din idé, men det finns hinder i form av just det där stora antalet.. Vem köper denna mängd av en ensamföretagare? Ofta vill man vara säker på att produkten är bra med kvalitet, och att man samtidigt får ett bra pris.. Sedan bör du köpa in denna mängden med tanke på eventuell leveranstid..Men kör på.. Kanske kan du lämna bra priser med hänsyn till de eventuella nackdelarna ovan.? Efter några deals trillar pengarna snart in.
M-Daniel Johansson
Inlägg: 37
#3333
You can do it!/ J
Inlägg: 14
#3334
Det finns otroligt många mellanhänder i olika former. Om man drar det till sin spets så är det ju vad din idé handlar om även om det kan uttryckas som ett sammarbete eller vad som. Idén funkar självklart. Men det är inte alltid så lätt att hitta bra och billiga leverantörer. Du är ju inte den enda som försöker göra detta. Men är du driftig, kör på rätt grejer och har lite tur kan du tjäna dina miljoner! Så kör på! Hälften vågat hälften vunnet.Som någon nämnde, varför inte försöka utveckla det befintliga som du driver? Du har säkert stenkoll på din verksamhet och kanske VET eller tror att det inte går att utveckla. Men det är även mitt tips att du ska fundera mer kring din befintliga verksamhet. Försök att hitta nya vägar för att öka lönsamheten. Kan ni nischa mer? Eller är det bredda er som gäller? Tar ni ut för låga priser? För höga? Vilka kostander kan du sänka? Eller är det kanke en investering som bör göras? Jaja, svammel svammel och du har nog funderat på detta många gånger? Men försök igen. Lateralt tänkande. Om du inte kommer på något bra idé fortsätt tänka på dem dåliga, i slutändan kanske idén visar sig klockren. Ofta kommer man ju in på helt andra spår av detta som inte alltid är helt tokiga.
Inlägg: 3
#3335
Edit:Inlägg raderat.Vänligen följ de regler vi har på forumet."- Inlägg som behandlar MLM, pyramidspel, spel och därmed jämförliga företeelser accepteras inte och raderas utan föregående varning."

MVHMicke

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.