Utvecklare sökes för delägarskap

Skapad - Senast uppdaterad
Hej!

Jag och min kompanjon söker just nu efter en utvecklare som vill vara med om att starta upp ett extremt intressant projekt tillsammans med oss.

Vi kommer att utveckla en plattformsoberoende molnlösning för en bransch som inte än tagit steget ut på webben. Affärsidén är solid och vi har ett väldigt genomarbetat och bra business case.

Jag är själv CTO på ett IT-företag i Stockholm medans min kollega är en Senior Business Manager i ett väldigt stort IT-företag, också i Stockholm. Vi har således flera års erfarenhet i branschen både på tekniksidan och business-sidan. Vi är båda 34 år gamla.

Vi vill nu komma i kontakt med en person som känner sig bekväm med att utveckla plattformsoberoende GUI's (css, responsiv design etc.) samt har kunskaper i PHP/MySQL. Vi komer att erbjuda personen delägarskap i bolaget (Bolaget är startat) och hoppas att personen i framtiden kommer bli en drivande kraft på tekniksidan.

Vi har de flesta specifikationerna klara för en prototyp och personen i fråga måste utveckla denna till och börja med. Jag och min kollega kommer att fokusera på kapital, kundkontakter och övrig organisation.

Vi kräver inget mer av dig än att du har ett stort teknikintresse och känner dig hemma på ovan nämnda tekniker, samt att du naturligtvis har drivkraften att vilja skapa något unikt tillsammans med oss. Universitetsstudier är naturligtvis ett stort plus, men inget måste. Vi kommer att ha intervjuer löpande och skriver ett inlägg här under om vi inte längre behöver fler svar.


Kontakta mig genom att skicka mig ett privat meddelande på min profil här på sajten så berättar jag mer.


Mvh,
Magnus
#37291
Hej.
Jag är eventuellt intresserad.
Jag är generalist på IT-teknik och har jobbat med allt från webbutveckling till projektledning.
Jag är 47 år och har varit IT-konsult i 15 år.
Hör gärna av er och berätta mer.

Mvh
Magnus

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.