Startsida

Hitta rätt tillverkare! Svårt! Hjälp! bransch: Hobby/inredning

Skapad - Senast uppdaterad
Hej!

Jag är helt grön på området och på detta forum. Men jag har en affärsidé. Jag vill designa och tillverka prylar (inredningsrelaterade) och erbjuda dessa till försäljning på en webbutik  och jag vill dessutom erbjuda mina kunder allt material för dom att göra sin egen pryl.

Jag är i förberedande fas och försöker lära mig så mycket som möjligt om branschen och om hela starta-eget-grejjen. Jag är helt grön, men rent instinktivt kändes det rätt att  starta genom att undersöka vilka som tillverkar det material jag kommer behöva. Googlat som en dåre de senaste dagarna. Men kört fast. Jag har hittat materialet på en hobbybutik här i Sverige. Men endast där. Och där säljs det till högt pris och i liten utsträckning.

Jag har frågat dom men de vill inte tala om vilken leverantör/tillverkare dom har. Hur ska jag gå vidare? Skulle helst använda samma tillverkare, eller iallafall undersöka det. Finns det något sätt att ta reda på denna information?

Tackar ödmjukast på förhand
#24559
puffar...Ser att ni är några som läst... Ingen som vet hur man bäst går till väga 🙂 ???
Inlägg: 2066
Tack mottaget: 2
#24560
Vad letar du efter?
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
#24561
En typ av självhäftande plast som utgör stor del av prylen.....(vet inte om jag ännu är helt redo att förtella hela affärsidén  :-[ :vissla ;-)
#24562
förstår att det därför är svårt (omöjligt) att svara på min ursprungliga fråga  :OMG men jag tänkte om det kanske fanns någon bra myndighet som för protokoll eller nåt  :o (sry dumma frågor)
Inlägg: 2066
Tack mottaget: 2
#24563
Det finns inget rimligt sätt att ta reda på vem som är leverantör till butiken du hittat varan hos. Utan att veta vad det är kan jag inte heller hjälpa dig mer exakt. Det finns många företag som arbetar med plast... antar att det är något speciellt du är på jakt efter.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
#24564
Ja precis jag har haft kontakt med ett 30-tal PVC-tillverkare här i Sverige, men då är det oftast rör och presenningar m.m som tillverkas, och de få som gör sådan folie som jag är ute efter gör den inte självhäftande... Har hittat den i Kina nu, ett företag jag hittade via Alibaba 🙂 Men de har aldrig förr lev. till Sverige så det kan ju inte vara därifrån hobbybutiken har fått sitt...

Det är väl inte supernödvändigt att ha samma tillverkare såklart 🙂 Men jag tänkte som så att om denne butiken valt denna lev, så är det säkert den mest prisvärda, samt laglig (ej fuffens mm)

Kan jag kanske maila dig bilder på plasten? 🙂
Inlägg: 2066
Tack mottaget: 2
#24565
Har skickat dig ett PM med min email (du hittar dem under Mina Meddelanden högst upp).
Med vänliga hälsningar,
Jonathan

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.