Startsida

Riksdagsman lät facket betala sonens lyxrenovering

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 507
Tack mottaget: 1
Blir man inte irriterad när man läser sånt här?Riksdagsmannen Ola Rask har låtit ett bolag som ägs av facket bekosta en miljonrenovering av sonens vindsvåning. Lägenheten är egentligen avsedd för anställda i bolaget.

Ola Rask är vid sidan av uppdraget som riksdagsledamot VD för den fackligt ägda hotell- och konferensanläggningen Rönneberga på fashionabla Lidingö utanför Stockholm. Rönneberga är sedan länge en informell mötesplats för makteliten inom socialdemokratin och fackrörelsen, skriver Dagens Nyheter.

Sedan Ola Rask blev VD för konferensanläggningen 1969 har han alltmer kommit att driva bolaget som ett familjeföretag, uppger DN. Bland annat har han använt det medlemsägda bolagets pengar tilll en renovering av sonens vindsvåning.Ny balkong, takutbyggnad som skapade ett nytt rum, utökat parkettgolv, nytt kök och nya fönster var några av förbättringarna som genomfördes. Det var en ren tillfällighet att just sonens lägenhet byggdes om, enligt Ola Rask."Vi behövde bygga om eftersom vi fick anmärkning på brandsäkerheten", säger Ola Rask till DN.Sonen har stått på hyreskontraktet i flera år, trots att han inte är anställd i bolaget. Ola Rasks fru är vice VD i bolaget och dottern ekonomi- och redovisningsansvarig.Källa: www.di.se
Billiga solglasögon - www.trendystuff.se
www.spaweekendhotell.se - Spa portal

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.