reklamsidan.net

Skapad - Senast uppdaterad
Grrrrr
Jag har blivit lurad av ett företag i Nässjö som hette www.reklamsidan.net och betalade dyra pengar för att få ha mitt företag där. gick bra i början han gjorde en fin sida men så i februari 2008 så fanns inte denna hemsida kvar. Utan den hade upphört och jag hade betalat från september 2007 och ett år framåt för att ha min annons där.
Nu vägrar denna kille efter många om och men att betala tillbaka för 6 månader som jag inte har min annons ute på nätet.
Har gjort en polisanmälan och denna kille har gjort ett avtal med mig, men nu påstår han att det inte är han som har gjort det utan det är någon annan. Då har man tagit från bredbandsbolaget reda på IP-Adressen och det är denna reklamsidan.net som var användare. Nu säljer han alla sina datorer + program för 1000 kr. Se upp  för denna lurendrejaren.
Och har andra blivit utsatta för honom vill jag gärna ha reda på det för polisen vill ha reda på om hans verksamhet, eventuellt så försöker han under andra namn, för han har bytt namn från det att han skrev till mig första gången och nu efter mycket problem fått tag på honom igen så använder han sig av ett annat. Grrrrr
Inlägg: 2360
Tack mottaget: 31
#15863
Vilket? jag tror forumets medlemmar vill ha den informationen som du nämner. Ju ivrigare någon är att få betalt i förskott desto försiktigare ska man vara och varför betala ett helt år i förskott. Det är ju han som har makten att stänga av och vill han ha betalt så får han ge något först. (exkl en liten handpenning om man tror på projektet.) Båda ska ju vara nöjda.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.