12 000 kronor mycket för en frisörsalong?

Skapad - Senast uppdaterad
Hej!

Skall sälja en produkt till frisörsalonger. Produkten skall säljas för 12 000 kronor.

För den vanliga frisörsalongen med 2-3 anställda, tror ni detta är en svår summa för dom att skrapa ihop?

Givetvis beror det på produkten och andra omständigheter, men se bort från det.
Inlägg: 1165
#21483
12.000kr är väl vad en frisör på en liten ort kan se fram emot i månadslön om det inte är en månad med mycket bröllop och andra fester. Så ja, det är inga pengar man snyter fram i en handvändning.

Skall du sälja in något sådant, så räkna med att din grej behöver betala sig för dem rätt så snabbt.
Inlägg: 3
#21484
Beror helt på hur snabbt de kan räkna hem det. Ta fram och erbjud finansieringslösningar.
Inlägg: 456
Tack mottaget: 1
#21485
Välj ut ett antal frisörsalonger och fråga dem hur dom skulle vilja hantera detta. Om dom ser ett värde i produkten motsvarande 12000sek och hur man i så fall vill lägga upp med betalning/leasing/avbetalning etc...

Det är absolut inte fel att prata med kunderna då dom ger dig rätt verktyg direkt. Annars riskerar du att lägga ut många timmar på sånt som kanske inte ger dig (eller dina kunder) något tillbaka...
Inlägg: 2360
Tack mottaget: 31
#21486
Det är nog bättre att lägga det på avbetalningsnivå  under 2´så kanske de nappar, detta under förutsättning att det genererar skaplig vinst i deras företag annars får du problem. Men rätt sak till rätt pris vid rätt tillfälle är toppen.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
Inlägg: 39
#21487
Det är nog precis som de flesta innan mig skriver. Det är nog en fråga om att presentera det på rätt sätt med ett fördelaktigt upplägg. Det som du har på din sida, är ju att om du misslyckas hos första frisörsalongen, så finns det ju ändå en hel del kvar å testa av  😃 samtidigt som du kan få bra input från de som säger nej. Men 12 k är mycket för de flesta mindre frisörsalonger.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.