Startsida

Körjouranl - hur noga?

Skapad - Senast uppdaterad
Hej!
Jag heter Magdalena Ekdahl och har precis startet en Enskild Firma. Jag äger en bil privat som jag kör i företaget, och kommer att ta ut mileräsättning. Har därför köpt en körjournal.

Hur noga ska jag journalföra i den? Om jag åker ut på kundbesök en hel dag, säg att jag behösker 10 olika kunder, räcker det då att jag skriver vad mätarställningen stod på när jag åkte hemifrån och vad den står på när ajg kommer tillbaka hem (samt datum, ärende, plats så klart) eller måste jag göra en ny anteckning för varje gång jag stannar bilen hos en kund?

Tacksam för svar.
MVH
Magdalena Ekdahl
MvH

Magdalena Ekdahl
Svensk AdministrationsService
http://www.svas.se
Inlägg: 1165
#26353
Det brukar räcka bra med en notering vid resans början och slut, samt att man uppger vilka kunder eller platser som besökts.
#26354
Hmm... jag får absolut inte plats med vilka kunder eller platser jag besökt i den där lilla rutan. Jag skrev plts (stad) och ärende (direkt marknadsföring).
Men om jag ska skriva ner kundens namn, då måste jag anteckna på ny rad för varje kund jag besöker. Måste jag skriva ner kundens namn, eller hur funkar det?

MVH

Magdalena Ekdahl
MvH

Magdalena Ekdahl
Svensk AdministrationsService
http://www.svas.se
Inlägg: 1324
Tack mottaget: 2
#26355
Ja kundens namn skall skrivas. Och om det tar fler rader så gör det. Du skriver ingående vid första kunden och utgående vid sista.

Sedan kanske du skall fixa en mer passande körjournal . Går ju fixa till i Excel på ett par minuter.

Hans

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.