Startsida

Hur ska jag/Hur vill lokala företagare bli kontaktade?

Skapad - Senast uppdaterad
Anonym
Hej!

Jag driver ett företag där jag erbjuder hemsidor för priser rimliga för den mindre restaurangen eller frisören. Är endast 17 år så driver detta bredvid skolan och på lov.

Har för tillfället två kunder. Båda två fick jag genom att jag kontaktade dem via Facebook messenger då jag tyckte det var det mest personliga sättet förutom att gå till deras salong. Har nu tänkt dra igång då skolan börjar avta och har siktat in mig på en nyöppnad familjedriven Thairestaurang. Men har beslutsångest om jag ska gå dit och hoppas att jag inte stör och att den ansvariga har tid , eller om jag ska höra av mig via Facebook messenger till dem med? Känns som risken att de inte riktigt har tid att läsa och läser fort och jobbar vidare är stor så är därför lite tveksam.

Vad tycker ni? Om det finns någon restaurangsägare eller salongsägare här så vore det jätte uppskattat med en inblick av vad ni föredrar? 🙂

mvh
Adam
Inlägg: 1381
Tack mottaget: 187
#38688
Problemet med messenger är ju att det kan ta evigheter innan folk ser det, om man inte är 'vänner'.

Jag tycker du ska gå dit, så dom får se vad du är för en filur. Till en restaurang går man lämpligen efter lunchen, kanske runt 15-tiden. Då är det som minst att göra.
Gå absolut inte dit vid 11, när luncherna börjar.
#38734
Hej,
har du några referenssidor som man kan få se?
Vi har gärna samarbeten med olika typer av branscher för ett bredare nätverk =)

Vi är en redovisningsbyrå som även erbjuder just hemsidor men vill komma ifrån hemside-delen mer och mer. Även vi är inriktade på lite mindre bolag.

Du får gärna skicka över uppgifter till oss på info@isaksoder.se
Den moderna redovisningsbyrån

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.