Försäljning av sport- och golfartiklar

Skapad - Senast uppdaterad
Hej allihop!

Jag har följt forumet en tid nu och måste först bara ta av hatten för intressanta och givande inlägg. Kul!  🙂

Själv leker jag med tanken om att köra något eget inom försäljning av sportartiklar i allmänhet och golfutrustning i synnerhet. Golfen ligger, och har länge legat, mig varmt om hjärtat, och det vore ju självklart underbart att få arbeta med något som man brinner för. Frågan är då bara hur...  ???

Hur mycket jag än gillar mitt tänkta område spelar ju självklart mindre roll om jag inte når tillräckligt med kunder. Jag bor i en mindre stad och enbart hemmamarknaden via fysisk butik räcker nog inte till. Detta leder mig att tro att mitt bästa alternativ istället är försäljning över webben riktat mot privatpersoner. Jag har dock svårt att bedöma huruvida denna marknad redan är mättad eller ej?

Vad tror ni?
Hur tar jag första spadtaget?
Vilka faktorer blir avgörande för en sådan verksamhet?

Jag är tacksam för all input jag kan få och hoppas samtidigt att jag kan färga av i någon diskussion själv!  ;)

Mackan

Inlägg: 2360
Tack mottaget: 31
#7219
Jag funderade själv en gång att starta det du tänker göra och idag är det nog en bra idé att göra över nätet om det inte redan finns Sverige har ju kommit långt när det gäller Golf så varför inte prova ndra länder också.  Jag pratade med en anhörig  till Mästaren i Lettland och det tycks vara mycket på gång där. Själva har vi satt igång verksamhet därifrån också SIA "Arenander" och i höst tar vi igång ett företag i Sverige.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.