Startsida

3G M2M-lösningar - koppla upp apparater, fordon etc till internet!

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 10
ITnytta fokuserar: [color=blue]3G[/color]

Vänd dig till oss när du vill koppla upp dina apparatskåp, kamera, fordon eller annan utrustning till internet via 3G.

ITnytta planerar, projekterar och sätter samman kompletta och robusta M2M-lösningar för att koppla upp det mesta mot nätet via enheter som kommunicerar via 3G-nätet. Läs mer på www.itnytta.se/3g.html


Som kund hos ITnytta får du personlig service, från ax till limpa!

Vad skiljer vanliga 3G-produkter och 3G-produkter som är speciellt anpassade för M2M?

[size=9pt] [color=blue]1. M2M produkterna är gjorda för att alltid vara uppkopplade oavsett vad som händer. De flesta produkter har inbyggd WatchDog timer, automatisk återuppkoppling och möjlighet att återstarta radiodelen om den inte kan prata med operatören.

   2. Total Cost of Ownership (TCO) är ett ord som tyvärr ofta missbrukas i databranschen. Men gör en snabb kalkyl på vad det kostar att skicka servicetekniker att starta om en enhet som har låst sig så märker man snart att snabbt lönar sig att välja driftsäkrare produkter.

   3. Övervakning och administration. Nästan alla M2M produkterna är förberedda för att administreras och övervakas centralt vi ett centralt gränssnitt. Detta är ett absolut måste om man har många enheter ute på fältet.
       
   4. M2M produkterna bygger på utvalda och testade komponenter som är anpassade för större temperaturområden. Vanligtvis en arbetstemperatur på -30 till +70 grader Celsius. De flesta standardprodukter brukar specificeras för +5 till +45 grader Celsius. Att skapa värme en kall dag är sällan ett problem med kylning när solen ligger på är ofta det största problemet för M2M.

   5. M2M produkterna är oftast förberedda för strömmatning i t.ex. fordon d.v.s. egen inbyggd spänningsstabilisator och klarar oren ström i stort spänningsområde (vanligtvis 9 -32V)

   6. M2M produkterna är konstruerade för lite tuffare miljöer. Vanligtvis är de gjorda i aluminiumchassin med god värmeavledning. Vi har också modeller som tål riktigt tuffa tag med saltstänk, damm, vibrationer, stötar mm.
[/color][/size]

Låter det intressant? Kontakta ITnytta: www.itnytta.se/kontakt.html så berättar vi mer om M2M och ger ett kostandsfritt förhandsförslag på hur man kan möta ditt specifika behov.

Välkommen med din utmaning!

Med Vänliga Hälsningar

Daniel Stensér , IT-konsult med 11 år i branschen
Daniel Stensér
daniel @ itnytta.se
www.itnytta.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.