Startsida

Flygplats byter till LED belysning

Skapad - Senast uppdaterad
Internationella flygplatsen i Malaysia byter ut traditionell belysning mot LED. Man har bl.a. bytt belysningen på utomhusbelysningsstolpar som har en höjd på 25 meter och har valt 204 W LED ljus med ett ljusflöde på 16 167 lm i projektet. Belysningsdesignteamet har beräknat belysningsstyrkan och gjort luminanssimuleringsberäkningar för att se till att belysningen uppfyller flygplatsens höga krav på belysningen, de var mycket nöjda med att se det slutliga resultatet.

Detta belysningsprojekt visat LED´s styrka och status i belysningsindustrin.______________________________________

För ytterligare information

Kristofer Blockhammar - Affärsområdeschef Skandinavien

Kristofer Blockhammar ser fantastiska framtidsutsikter och en enorm marknad för LED & LED´s innovativa produkter och system. Han har lång erfarenhet av att arbeta med energieffektiva produkter och system. Den tekniska utvecklingen har kommit långt och belysningsystemen är så effektiva att en investering i produkterna och systemen ger en mycket tilltalande pay-back tid. Den här tekniken kommer att ytterligare utvecklas och sannolikt tillämpas på många områden.

Direkt: +46 (0)73 679 35 50

E-post: kristofer.blockhammar@ledochled.se

Led & Led är ledande designer, utvecklare, producent och grossist av professionell LED teknologi och vänder sig till arkitekter, inredare, ljusdesigners, butiker och andra professionella aktörer inom belysning. För att kunna tillhandahålla den senaste LED teknologin tillverkar vi våra produkter efter inkomna order, därav ska våra tekniska produktspecifikationer ses som ett minimum, då vi ständigt utvecklar och förbättrar våra produkter. Utvecklingen inom LED teknologin sker idag i en rask takt, med en ständig teknikförbättring, som vi applicerar till våra produkter. Vi är idag representerade i flera länder, däribland Sverige, Danmark, Norge, Finland, Portugal, England, Frankrike, Tyskland, Spanien, Belgien, Schweiz, Monaco, Bulgarien, Australien, Ryssland, Ukraina m.fl.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.