Startsida

Är innehållet inspirerande?

Skapad - Senast uppdaterad
Inlägg: 14
Tack mottaget: 3
Glad dag på dig!

Jag är en mycket glad person, älskar livet och driver sedan några år tillbaka ett företag. Jag startade upp verksamheten med nominellt värde. Idag omsätter vi 3,5 miljoner kronor och hade 2012 en vinst på 1 miljon. Vi gör mycket rätt men även mycket som är mindre rätt men principen är att vi har kul under resans gång.

Sedan den 7:e augusti 2013 driver jag en blogg inom Personlig Utveckling, entreprenörskap och pengar. Syftet med bloggen är primärt att dokumentera min personliga utveckling. Att dokumentera mina tankar, känslor, handlingar och resultat och samtidigt ha universum som vittne hjälper mig oerhört mycket i denna utvecklingsprocess. Det sekundära syftet är att inspirera andra.

Nu till min fråga: Är innehållet inspirerande? Blir du inspirerad? Kan Klubb0500.se vara något för dig? Det är ingen affärsverksamhet ännu men kan komma att bli. Ser mycket fram emot ditt svar.

Vänligen//
Inlägg: 1378
Tack mottaget: 187
#34705
Nej, hu.. jag tyckte det var lite otäckt att läsa och blev mest illa till mods.
Du verkar helt fixerad vid dig själv och att lyckas ta dig nånstans. Oklart vad. Tjäna pengar förmodligen. Gud nåde den som kommer och smittar ner dig så du inte kan jobba!
Tänk om svägerskan hade haft cancer.? att det var därför hon mådde dåligt? Tänkte du överhuvudtaget nåt på hennes hälsa, eller var det bara dina egna eventuella förluster som kom över dig?

Glöm inte att leva livet lite också. Vi har bara ett.
Inlägg: 14
Tack mottaget: 3
#34706
Hej Ingvar. Tack för dina synpunkter. Det sista jag ville var att med det inlägget provocera. Läs det igen, du kanske missuppfattade det jag skrev? Att leva mitt liv är precis det jag vill och önskar att andra också vågar eftersträva det. Men... tolkade du inlägget på det sätt du beskriver så ligger det kanske något i det. Tack!
Inlägg: 359
Tack mottaget: 28
#34714
Det här är väl ett gigantisk skämt?
Hur hinner du med? Har du inget jobb
– i verkligheten?
Att genomföra allt du planerar kräver
sannolikt mer av ADHD än vad du troligtvis
inte har.

Allt det där vattnet du dricker
vad händer med det? . Varför inte
ta en öl eller drink
eller ett gott glas vin istället?

Ett gott råd:
Tro inte ett skvatt på de ”gurus”
som du hänvisar till.

I all välmening…
Redaktuellt
Inlägg: 14
Tack mottaget: 3
#34716
Hej Imre!

Tack för dina frågor. 1) Nej, det jag skriver om är 100 % från verkligheten och hjärtat. 2) Det kräver energi. Där har du rätt. Om du likställer ADHD med energi så är jag på väg mot den nivån som krävs. 3) ? 4) Jag driver ett eget företag sedan några år tillbaka, så jo, jag har sysselsättning på dagtid. 5) Vill du inte tro så är det ingen som tvingar dig. Med önskan om en trevlig dag!

Vänligen//
Inlägg: 14
Tack mottaget: 3
#34717
Tack för alla dina intressanta råd.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.